JC Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Wróciłem z losowanie numerów startowych do jutrzejszego giganta mężczyzn. Na starcie staną: - jako pierwszy Kalle Palander - z 3 pojedzie Raich - 4. Svindal - 5. Blardone - 7. Cuche - 11. Bode - 12. Kucera - 16. Maier - 21. Matt .... - 60. Simari Birkner ... Argentyna ... a po nim z numerem 63 Markus Larsson Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Podaj jeszcze parametry trasy, bo jak się to widzi z perspektywy dolnej stacji to wydaje się być krutka, a jak reporter z ORF z kamerą zjeżdżał po niej to trwało do całe wieki i dodam że nie jachał spacerkowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Pomocy ! O ktorej pierwszy przejazd no i wkoncu w jakiej tv jest transmisja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 No normalnie... widzisz..... widzisz.... za dużo piszesz a.... za mał czytasz to co inni napisali. Aaaa po starej znajomości podpowiem Ci bo już było: W ORF1 jest super transmisja nietylko samych zawodów alie i zakulisowych spraw, tu masz program: http://tv.orf.at/all/20071028/filter?cat=Sport Tagże rano budzik przy niedzielce na 7:40 Łazienka 7:50 Kuchnia i cherbatka 8:00 3 sat Alpenpanorama 9:00 śniadanko 9:15 ORF z kawusią..... czy co tam wolisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Po starej? No ja mam innego rodzaju problem ze mam milion miliardow programow w tv(najwiekszy pakiet cyfry) i nie wiem na ktorym jest orf i tu jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 No to po starej: no to masz bałagan w telweizorni. Postaram się cię naprowadzić: powinieneś mieć w tunerze programy pogrupowane: niemieckie/włoskie/angielskie/cyfra+/sport/muzyka/....../....../. Tak jest łatwiej cosik znaleśc, ale do żeczy. ORF jest stacją austryjacką a sygnał jest nadawany z Asrtry a Cyfra idzie z Hot B. i od tego musisz zacząć czy wogule masz tak zwanego zeza czyli 2 konwertery żeby widzały obydwie satelity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 (edytowane) Nie wiem czy regularnie I tak trzymać. Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Dzisiejsze zawody super . Bode drugi przejazd bajka widać że czuje Hedy , rozczarował mnie Hermann no ale to jego pierwsze zawody na białych nartach. Widzów 16 tysięcy trochę mało no i śniegu nie za wiele na lodowcu, tak przynajmniej było widać w telewizorze. Teraz byle do zawodów w Finlandii Magres:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Hermann Cie zdziwił ?? Co to ma do tego ze białe narty miał, trenował na takich całe lato podejewam Herman pare razy jeszcze w DH badz SG cos pokaze na GS i SL bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Herman już swoje lata ma i jest po przejściach, poprostu jego kariera pomału dobiega końca, "swoje" zdobył ale i tak na długo....długo.... w tym sporcie pozostanie legendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Swoją drog a ciekawe czy nie zaiskrzy znowu na lini Maier-Miller? O ile sobie przypominam gdy obaj jezdzili dla atomica Herminator ''oskarżał'' team o dostarczanie lepszego sprzętu Millerowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Kto jest na wierzchu ten zawsze będzie celem ataków tych z dołu i tak było wtedy jak już nie może umiejętnościami to zwala na sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Herman To fakt że czas ucieka , dla mnie Herman jest idolem dobrym przykładem jak wytrwałością i sumienną pracą można dojść do upragnionego sukcesu. Po wypadku myślałem że nie wróci . A on rozwalił wszystkich w Kitz . Dziś jest dziadkiem ale mimo to liczę że i on i Bode coś ugra. Bo czym będzie Puchar Świata bez tych wesołych ludzi . A tak w nawiasie w czerwonych nartach lepiej się prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Masz racje magres ale w tym wszystkim to Hermann wybierał juz mysle kategoriami ktory (producent) da wiecej, bo to ze to cos zmieni to raczej było nie mozliwe, no przyjamniej wg mnie slalomu to on nie wygra tak nagle a jesli chodzi o szybkosciówki to mysle ze Herminator jeszcze pare razy da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi