darekl Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Może ktos wie w jakiej ogolnie dostepnej tv bedzie mozna zobaczyc relacje? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Napewno na słoweńskiej STV1 lub na STV 2 pozdr Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 26 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 dzieki Dzieki za odzew. Sprawdzilem. Rzeczywiscie jest na Slovenija 2. Wyglada tez, ze komentarze moga byc bardziej zrozumiale niz w polskiej tv ( w przypadku narciarstwa);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 darku a nie wiesz czy ta tv jest w cyfrze+ no i o ktorej jest transmisja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Z Soelden relacje będą na austryjackim ORF1. Program na jutro(Panie) http://tv.orf.at/all/20071027/filter?cat=Sport Program na niedzielę(Panowie) http://tv.orf.at/all/20071028/filter?cat=Sport A tu macie kalędarz na cały sezon 07/08: http://sport.orf.at/tabellen/060530-100/?href=http%3A%2F%2Fsport.orf.at%2Ftabellen%2F060530-100%2F101tabellen_txt.html Bartek a ten STV1 to.... kodaowany jest......: jumasz telewizję płatną Słoewńcą??:....ooo ty ,ty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Będzie też na żywo w Polsat Sport Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 26 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 TV Slovenja 2 To chyba pubiczna tv slowenska. Nie mam orf, ani Polsat Sport extra. TV Slovenija 2 jest za to na 241 kanale N. Mam przynajmniej taka nadzieje- znalazlem ja w spisie programow. Nie jestem teraz w domu, zeby sprawdzic czy rzeczywiscie odbiera. Nie wiem czy w cyfrze jest Slovenija 2. Jest nadawana z Hot Birda, czy z Astry, wiec moze byc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 A ja mam Polsat Sport Extra:D i jest PS w Soelden na 100% zarowno pan jak i panow, w dodatku na zywo + powtorki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 jak to sie u nas mówi:kto se może to se niech (ma polsat sport extra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 A ja zobaczę na żywo!!! pozdrowienia z centrum prasowego w Soelden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 A ładnie to tak kolegów denerwować/ pozdrawiamy Centrum prasowe i całe Zoelden!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Ja tez na zywo bede ogladal ..................... tylko ze w telewizorni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Nie denerwujta się! Dwa słowa o Tuxie... dobrze, że sypnęło, bo ze śniegiem było kiepsko, a tak zima na całego a warunki śniegowe znakomite! pogoda jak to na Tuxie nie dopisała! Sypało, wiało, było mgliście, ale jeden dzień błękitnego nieba też był. Przez przypadek spotkałem Jona Olssona (najlepszego na świecie freestylowca) Było na co popatrzeć! Mam kilka fotek to po powrocie wrzucę na stronę. Teraz już spadam do hotelu, bo wcześnie rano wyjazd na lodowiec! Może się podłącze tam do internetu to dam znać co się dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi