SKIer Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Witam, Troche zaspałem z tematem w tym roku i teraz już ciężko znaleźć coś ciekawego za rozsądne pieniądze Gdyby ktoś z was miał jakieś ciekawe namiary w Polsce lub na Słowacji - bardzo proszę o pomoc. Poszukuję czegoś dla 10 osób, ale jak się znajdzie dla 4-6ciu też będzie w porządku. A może wam brakuje kogoś do kompletu? Proszę o info (konkretne oferty na private) Pozdrawiam Michał PS. e.mail: mikedabrowski@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Gorąco nie polecam... polski przedewszystkim bo ja sie wybrałem na taka ekspedycje w zeszłym roku, niedojsc ze warunkow brak... to jeszcze te skromne 45 minutowe stanie w kolejkach "samo dobro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 w zeszłym roku spędziłem Sylwestra i Nowy Rok przywitałem w "Zielonym Szałasie" na Bani w Białce T. czyli na samym stoku,podobało mi się. Jednak jedno takie doświadczenie mi wystarczy.Impreza fajna jednak dookoła chaos i spustoszenie cudem jakimś ten szałas i całe te drewniane zabudowania nie spłonęły. Petardy latały już od 23:00 we wszystkich możliwych kierunkach. Poza tym w miarę spokojnie .Po północy profesjonalny pokaz ogni sztucznych i to było na co popatrzeć. Ale jazdy na nartach to w te dni nie ma.Postać trzeba dokładnie właśnie ok.45 min. nawet już przed 10 rano. A koszt jest równy tygodniowemu pobytowi w alpach no oczywiście nie w sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koleś Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Nie jest tak żle, od kilku lat spędzam sylwka na nartach, ostanio bawiliśmy się na Wierchomli, byłem tam z dziesięcioletnią córą, żoną i sporą ekipą przyjaciół, o staniu w kolejce 15 min nie było mowy, jeśli czegoś można się czepić to pogody najpierw mrzyło a potem złapał mróz, ale na to wpływu nie ma nikt. pozdro. koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Zgadza się Wierchomla to nie Białka.Tam nie ma takiego napływu z zewnętrznych miejscowości.Do Białki z Zakopca,Bukowiny i okolicy jest rzut beretem.Nawet Kraków może wpaść w dwie godzinki od momentu jak się komuś pomysł zrodzi w główce. Do Wierchomli dojazd zajmuje trochę więcej czasu,nawet z najbliżej położonych miejscowości. Więc kolejeczki też mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erravi Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 witajcie! może ma ktoś wolne miejsce na wyjazd w alpy na sylwestra (za rozsądną cenę)? a może na złożymy paczkę osób i znajdziemy jakąś ofertę? co Wy na to? był ktoś w alpach na sylwestra? jak jest- straszny tłok? gdzie opłaca się jechać? gdzie można jeszcze znaleźć jakąś fajną ofertę? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 witajcie! może ma ktoś wolne miejsce na wyjazd w alpy na sylwestra (za rozsądną cenę)? a może na złożymy paczkę osób i znajdziemy jakąś ofertę? co Wy na to? był ktoś w alpach na sylwestra? jak jest- straszny tłok? gdzie opłaca się jechać? gdzie można jeszcze znaleźć jakąś fajną ofertę? pozdrawiam! Ja jestem chętny jak najbardziej - w sumie razem tak czy siak sie wybieram 28-XII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erravi Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 fikol gdzie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 W sumie razem obojętnie byle w zasięgu SALZBURG SUPER SKI CARD - sylwestra to bym chciał (a raczej marzy mi się w Kitzbuhel) ale to raczej nierealne bo tam NORMALNIE jest od ch.. ludków a co dopiero w Nowy Rok - szukam kwater ale pewnie jak zwykle w ciemno pojadę i coś tam się też jak zwykle znajdzie mam nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erravi Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 masz season pass czy będziesz kupował kartet x-dniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 SEASON PASS jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erravi Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 fikol dzięki za informacje w sprawie wyjazdu ( 9 dni, koszt ≥ 2tys). czy ktoś jeszcze pisałby się na ten wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowicer Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 mam pytanko.czy ktoś z Was orientuję się gdzie bedzie można pojeżdzic na nartach w noc sylwestrowa? Cos w okolicach wisły ustronia ogolnie beskidy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi