witek52 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Coś się dzisiaj sypie. Wpisy wchodzą z dwoma kopiami; inne wogle. Kota nie ma (JC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 u mnie to samo zamieszczam post a w nowych postach jest po staremu ( nie widzi tego co napisałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Chyba trzeba sobie dzisiaj dać spokój:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 U mnie juz wszystko gra ale pieprzyło sie od 17 wiec moze to musi potrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Ja miałem problem po 21-szej.Strona czy system serwisowany, cos takiego ale teraz jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Oo a ja nie widze niektorych postów, naprzykład w temacie "własna nazwa uzytkownika nie moge znalesc tej opcji" pisze ze ostatniego posta napisał Hucu a mi sie wyswietla wszystko do Hotroka, Jacku wracaj predko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Zgadza sie.Powtórzyłem dwa razy i tez go nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 ... a dzis nastepny problem forum sie wiesza nie chce sie otwierac, niektore tematy... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 wczoraj też były takie jaja. wogóle coś od wyborów neo... zwolniła szczególnie wieczorem:mad: :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 U mnie chyba też coś nie tak. W każdym poście tylko Homar u Was też to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Hah nie to nie u ciebie szwankuje tylko homar poprostu pisze i to duzo, taki juz jest gadatliwy i przelewa to na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 Dzisiejsze kłopoty... moze to tylko u mnie ale daje nowe posty wszystko okej jest napisane jaki temat i kto dodał posta klikam ale tego posta mi juz nie pokazuje (tego najnowszego) np w temacie "czarne trasy i ... " najnowszy post dodał alfredoo a mi pokazuje ze witek, Jacku poratuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 No ciężko, bo u mnie wszystko jest OK!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 AA no to nie wiem od kad jest to nowe forum to sie tak robi ze raz na jakis czas wariuje ale moze tak ma byc , w takim razie problem jest gdzies u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 AA no to nie wiem od kad jest to nowe forum to sie tak robi ze raz na jakis czas wariuje ale moze tak ma byc , w takim razie problem jest gdzies u mnie. Spoko spoko system wprowadzil tygodniowe limity moze masz juz wykorzystany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 Oby nie , mam nadzieje ze on tez ma limity i mi odpusci za chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi