andy-w Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Atomic ST12 (niebieska) jest lansowana jako odmiana SL12 ale dla kobiet. Słyszałem opinie, że jest to także bardzo dobra narta dla lżejszych wagowo facetow (do których należę). Prawie, że zdecydowałem się aby kupić te ST12. Byłaby to moja przesiadka z Fischer Race SC, ale czy nie będzie to jakiś obciach aby jeździć na "damskich" deskach? Może ktoś jeździł na ST-kach i może coś o nich powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Nie bedzie to zaden obciach gdzie to napisane ze to damskie? , ja jezdziłem na St z przed dwoch lat, naprawde spoko sie jezdziło mało wymagajaca narta tylko sie prowadzi plastikowato atomicowato ale to kazdy atom tak ma, to jest moje osobiste zdanie ktos moze sie nie zgodzic mi sie jezdziło fajnie ale ona jest mało spręzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Na temat kobiecej narty trochę się pomądrzyłem tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5738&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 To są normalne narty dla wszystkich, tak jak wszystkie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 oczywiscie niektórzy podkreslam niektorzy obywatele Wwa nie pokazali by sie z tym na stoku :D tylko Sl 11 i czarny kapelusz Rosoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 ja bym sie pokazał...uczyłem sie jeżdzic na nartach w......Dżinsach:))))...i to mi nie przeszkadzało,dopóki nie miałem mokrej d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 ooo szalony... No za kazdym razem kiedy ja widze takich co jezdza w dzinsach to jestem pełen podziwu... poswiecenie jest wielkie, a ze najczesciej tacy sa fanatykami jazdy na pałke to raczej nie przepadam za nimi ale sa gusta i gusciki. A co do nart to jak masz dobra cene i jestes pewien to bierz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 (edytowane) Z tego co pamiętam po prostu lżejsze Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi