grolsz05 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Witam wszystkich Czy ktoś mi powie w jakich godzinach czynne sa wyciągi w Austriikonkretnie chodzi mi o region Dorfgastein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 http://www.dorfgastein.net/de-bergbahn.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Witku nie badz nie miły... ale grolsz popatrz zauwazyłem ze pytasz sporo o rozne rzeczy w austri itd mysle ze zwiazane z konkretnym wyjazdem i tu moja moje pytanie czy nie mogles tych pytan zadac w jednym temacie ?? a nie pisac az trzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Homar Aż taki wredny nie byłem. A swoją drogą Homar mamy calkiem podobny avatar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 tak tylko twoj sie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Hej wszystko zależy od sezonu - w marcy do 16,45 Ale efekt końcowy jest podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 efekt koncowy czego przepraszam ?? :> Avatar ? No mi sie raczej udaje wstawac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi