MB Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Jestem świeżo po "inspekcji" największego ośrodka narciarskiego w Polsce. Otóż wpadliśmy sobie razem z SB do Szczyrku i co widzimy rozkopane Skalite,będą nowe skocznie. To jednak nie tak bardzo nas (forumowiczów) interesuje,natomiast druga inwestycja ....hmm. Jak to napisać ? Nowe krzesła na Skrzyczne!!! Ale dość euforii,tylko nowe krzesła a nie nowe kolejki. Będzie się miękko siedziało, ale niestety tak samo długo jak dotychczas. Będę musiał wybrać się na moją ulubioną górę z młodzieńczych lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Noooooooo piękne krzesełka lśniące ocynk, mięciutkie, oczywiście w porównaniu tylko ze starymi, bo porównując do tych na Vielkiej Raczy...... co to wogule pszę do czego to porównuję. Tyko nie myślcie że są zamontowane,nie, nie, nie..... leżą sobie na parkingu i czekają aż spadnie śnieg, bo jak by nie spadł to po co montować, kosztów narobić. Acha a słupy mają 2015 wymieniać i przekładnie 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 a w 2025 buduja tam hale i bedzie całoroczna jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 widzę,że Homarowi inwestycje w Szczyrku się podobają aż sie chłopak rozhulał no brawo,brawo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Oj Marcin, musi zmęczony jesteś i pewnie w Szczyrku nigdy ty nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 nie byłem ale homor dopisuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 no Homar jednak będziesz musiał na to moje zaproszenie,niezaproszenie odpowiedzieć pozytywnie:) Szczyrk czeka. Może jesteś geodetą i wytyczysz teren pod tę halę do całorocznej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Murarz Akrobata Geodeta Gangster dam rade moze, ponoc tam sie inwestuje w fontanny a nie wyciągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Panowie mamy piękne góry a nie umiemy zrobić z nich pożytku ps.w szczyrku byłem ostatnio z 15 lat temu to były jakies zawody pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 oj były to czasy,że były zawody na FIS-ówce w Szczyrku:rolleyes: i to pojedyńcze krzesło pędzące jakby to konie w kieracie napędzały:( zawodnicy,obsługa,sędziowie,wszystkie "pociotki"i GOPR-owcy bez kolejki, co zrozumiałe:) a plebs nim wyjechał i dostał się w pobliże trasy walcząc po drodze z zasiekami i obstawą to zawody się kończyły:p no można jeszcze "piechty" po pas w śniegu,bo śniegi to były oj były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Moze jeszcze będą i zawody i sniegi mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Figo jak miałeś numer startowy to też bez kolejki i to był ten plus i sie jeździło:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Haha a komu racecarver numer zawinąłes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Homar niestety startowałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 No to gratuluje a efekt koncowy ?? Kazdy jeden byle nie efekt bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 To było 3 miejsce a startowałem na dynaicach VR 35 200cm to takie malutkie pozdro Barti:D ps. tak posmarowałem że narty robiłe ze mna co chiały hahahaha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Bode jest wiernym wyznawcą idei barona de Cubrtina. Liczy sie udział i tylko udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 nie, wydaje mi sie ze jego motto brzmi "Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" dosłownie i w przenosni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 jak miałeś numer startowy to też bez kolejki i to był ten plus jak każdy porządny Polak miałem znajomośći tzn.szkolnego kolegę Józia (pozdrawiam) który pracował w COS-ie.Lecz nie zawsze pracował na Jaworzynie i to był ból.Często machał łopatą na Fis-ówce w celu utrzymania trasy.To też miało czasami sens bo mogłem w miarę równą Fisówą śmignąć do Dolin,ale to były epizodyczne zdarzenia. Generalnie jak cały szary plebs ....stałem w nieskończenie długiej kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Te czasy sie skończyły teraz masz tylko 3 wyjazdy lub 2 gratis jak startujesz bo płaciesz wysokie wpisowe ps. w korbielowie było 5 gratisów ale 2 przejazdy:D pozdr Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Ja zawsze dostaje 2 lub 3, 2 przejazdy + ogladanie ( czasami nie daja na ogladanie ) a i tak jezdze cały dzien za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Homar i jeszcze setunia przed startem i rura do mety hahahaahah:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 co prosze !!?? sportowy tryb zycia ! , a tak na serio to nienawidze jezdzic ani jezdzacych pod wpływem jakich kolwiek nawet najmniejszych procentow pic mozna po nartowaniu a nie podczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Homar jak Body setunia hahhahahahaahha a czemu przestał wygrywać bo przestał pić hahahahhahaha:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Bo zaczał ponoc juz tylko pic... ale cos nam sie obudził niezalezny zwiazek narciarski sobie zrobił i w PS bedzie startował jako On a nie reprezentant USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi