Homar Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 a czy cos robione przez skośnookich w wielkiej fabryce na tajwanie jedzacych psy jak juz poruszamy tematy gastronomiczne... , nie ważne kto to robi ważne jak jezdzi Skoro tak je krytykujesz to moze napisz co było nie tak czy moze Ci "faceci" ci się nie podobaja :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 No facecie mi się nie podobają nawet"Ci":D Jak dla mnie za miękkie , i zero trzymania na lodzie-kompletne dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Komóry za miekkie ?? czy chodzi ci o sklepówy ja jezdziłem na komórach i trzymały dobrze a i wybicie znaczy sie twardosc też miały niezłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Na sklepówach śmigałem, niestety na komach nie miałem okazji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 O kolego... mówimy o Compach, porównywałem twardość ich z Elanem SLX komórką , były twardsze omeglassy, a tak w nawiasie zależy jaka narta jak przygotowana, jakie krawędzie , jaki jeździec , lód czy puch, stromo czy łagodnie, jaka technika , waga ...... Zresztą Homarek wie że są dobre i reszta fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Krawędzie żyletki, jeździec dobry, między stromo a łagodnie, lód,technika carveing waga nie ma nic do znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Chlopie, facet który waży 60 kg i ma technike taką sobie to napewno nie dognie omeglassów comp! I bedzie gadał że są do niczego, można niechcąco skrzywdzić firmę takimi wypowiedziami, zresztą jak ktos jeżdzi na wypożyczonych , wypracowanych itd.może miec takie zdanie o każdej firmie ,każdym modelu narty Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Nowe narty!!!:eek: Waga nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Własnie nowe, nową nartę dostajesz surową(tzn Compa dostałem surowego) .Trzeba zrobić wszystko, strukturę krawędzie , smarowanie .Dobra koniec tematu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LABLA2DOR Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Panowie ja mówię o compach o wymiarach 116 64 100 taki wymiar jest od 05/06 Dzięki za wyjaśnienie Gdybyś pisał o takich wymiarach u kobiety to musiała by ona na pewno pochodzić z "compa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Dzięki za wyjaśnienie Gdybyś pisał o takich wymiarach u kobiety to musiała by ona na pewno pochodzić z "compa". Haha ale my mowimy o mężczyznach Szymon nie żebys sie chwalił, "jezdziec dobry" haha i ten dobry jezdziec mowi ze waga jest bez znaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi