jarek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 ...skąd się biorą tacy ludzie ...:eek: tak sobie głośno myślę! mam nadzieje ze nie traktujesz mnie jako czarna owce na tym forum :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 nie mialem na mysli testerow ze sa placeni przez producentow ale organizatora, ze maly nazwijmy to "adjustment" moze zrobic. Zastrzegam ze pisze to co mi sie wydaje, napisze wrecz IMO a moze nawet IMFO a poniewaz nie bralem nigdy udzialu w tescie to mam o tym blade pojecie. To po co takie oskarżenia? Po co? Moim zdaniem to właśnie organizator sie zachował tak jak powinien. Nie odpuścił testu i nie kombinował z testowaniem w inne dni. I nie chodzi tu o to, że nie dowieźli narty w dniu testu! Narty na Worldskiteście są przygotowywane do testu wcześniej. Wszystkie są zaklejone, żeby nie wpływać od razu na wyniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 widziałem w zeszłym tygodniu w ustroniu narty które były wszystkie jednakowo pomalowane z oznaczeniami sl i gs ale kazda była innaczej taliowana, czy tak wyglądają narty testowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 widziałem w zeszłym tygodniu w ustroniu narty które były wszystkie jednakowo pomalowane z oznaczeniami sl i gs ale kazda była innaczej taliowana, czy tak wyglądają narty testowe? Tu masz zdjęcia nart z Worldskitestu: http://skionline.pl/austria-skitest/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=austria-skitest&g_co=galeria&g_id=200&g_numer_zdj=5 http://skionline.pl/austria-skitest/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=austria-skitest&g_co=galeria&g_id=200&g_numer_zdj=81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2008 te na zdjeciach to nawet czuby mają tak samo wyprofilowane :D pełna konspiracja, te które widziałem miały napiis explosive czy coś takiego były czarne i oznaczenie albo gs albo sl jak jszcze je zobacze to zrobie zdjecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi