HIT SPORT Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Uprzejmie przepraszam za zamieszczenie tego posta - reklamowego. Moje zachowanie wynikało z nieznajomości zasad tego forum (są one inne niż np.na forum goldenline/narty). Raz jeszcze przepraszam i życze udanego sezonu narciaskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 A Ty wiesz koleś że ta strona jest komercyjna i jej właściciel na utrzymanie jej (i swoje) zarabia między innymi na sprzedarzy reklam. A Ty byś na cudzym pyrtku do raju chciał wjechać Forum posiada taką opcję jak edytuj, możesz to suunąć, a jak to zrobisz to ja uczynię to samo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Sławek zapowiada sie na dymmmmmm jak JC to zobaczy pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Wiesz Bartek "kota" niema to myszy harcują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Ale kot wroci pelen zapalu wiec zrobi z tym porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 miejmy nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 veto na taką propozycję cwaniaka myślę,że zgodnie mówimy,wrzeszcząc:NIE.eeeee:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 wiocha zwykła pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Może niekarćmy go tak jest nowy może nie wie o tym ale może jest starym cwaniakiem Pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Dzisiaj rano był zalogowany i jednak się nie odezwał, a nie wierzę że nie zaglondnoł do swijego wontku, więc myślę że to drugie czyli: jest starym cwaniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi