Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Jarek żeby zapalił hahahaah a czy ktos tam wogóle widziął ratrak???? ps.Sławek nie chwal sie zdjęciami(jest autorem zdjęć) pozdr Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 ps.Sławek nie chwal sie zdjęciami(jest autorem zdjęć) Wole sam linka podać bo znowu JC wynajdzie jakieś "smakowite" i tu wklei. Tak ja jestem autorem tych zdjęć, oczywićie oprucz tych na których ja jestem, ale wszystkie pochodzą z mojego aparatu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 najciekawsze zdjęcia z aparatu SB pochodzą z knajpy w Ischgl;) nie chciałem przez to powiedzieć ,że najładniejsze:cool: choć i coś pięknego tam można dostrzec w tle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Dobrze że aparat w tej knajpie miałem;) . :eek: Bo tak bym niewiedział co tam było:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 a co to ciemno tam było?brak prądu czy co,że nie widać było co w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Wracajac do tematu to wyciąganie ratraka linka to chyba ostatecznosc bo w wiekszosci wypadkow jakie spotkałem kolesie z ratrakow wytaczaja jakies sciezki bokiem lub lasem, jesli to nie jest jakis rezerwat - zieloni czuwaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Moze warto odnowic wspołprace z wojskiem?Wnieśli kilka lat temu line, moze wniosą i ratrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Ooooo Homar nie jeden juz tam jechał na krawędzi....zycia i śmierci:eek: ładnie powiedziane Hucu pasuje zwłaszcza do tych nieustraszonych z ułańską fantazją , co walą na "czarne " a umiejętności ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 I niestety jest ich nie mało.Może to jakiś wirus?A czy nie zdażyło wam się spotkać w kolejce do wyciagu gościa,który opowiadał jak to zjeżdzał z wieżowca a potem trzeba mu było szybko podrzucić pampersa? i proszę nie postrzegajcie mnie tu jako jakiegoś ''figo fago''( bez obrazy Figo niezamierzona abieżność) iu nie wiadomo co. Nie raz zdarzyło mi sie odwalić wielkiego hop-siupa. Ale do trasy , której nie znam,podchodze z respektem i z rezerwą. A nawet u ''siebie''pierwszy zjazd jest rozpoznawczy,no chyba , że jestem raniutko,so puchy na stoku i piekny sztruksik az kusi to sobie odpuszczam rozpoznanie. i oto w tym wszystkim chodzi. Najpierw''zjezdza'' glowa, potem reszta Pzdr hucu ---Nieważne są kilometry,bo miłośc nie zna granic--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Figo masz racje najlepsze są z knajpy:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 fajne ma "górki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 nie ty sie nie znasz od wczoraj wprowadzili nowy kanon słów i sie mowi wywiewa bo witek tak powiedział O tworzeniu kanonów nie mowy. Chodzi o to, że `ściana` powyżej linii drzew jest bardziej wypukła niż wklęsła, więc wiatr śnieg raczej zwiewa (nowy termin:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 myśle , że odwiewa tez było by nie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 O tworzeniu kanonów nie mowy. Chodzi o to, że `ściana` powyżej linii drzew jest bardziej wypukła niż wklęsła, więc wiatr śnieg raczej zwiewa (nowy termin:)). Eureka! ni to wklesla ni wypukla - tam trzeba byc hej i problema niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Nie wystarczy być, trzeba zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 Chcialem wam powiedziec... Nie wystarczy być, trzeba zjechać Jak w tytule, ze wybralbym sie z Witkiem na czarne trasy, najlepiej za 2 tygodnie. Sam nie potrafie tego zorganizowac, macie moze jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Mam nietypowe pytanie. Czy ktoś z bywalców Sztubaja przymierzał się do zjazdu w miejscu zaznaczonym na zdjęciu (między górną stacją dwuosobowych krzesełek, a jedynką). Jeśli tak, to jakie wrażenia? Osobiście stałem tam kilka razy, ale za bardzo mi zmiękły nogi i występowało ryzyko prania portek. Miejsce to jest dość popularne wsród tych, którzy zaczynają tam gdzie kończą ratraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Filmik z Bode calkiem ok. Ale jak to sie juz mowilo "czarna czarnej nierowna". Tu akurat mamy zdecydowanie wiecej muld niz stromizny. Pozdro i byle do sniegu - w ten weekend juz otwieraja czeskie Karkonosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Alfredo, z miejscowosci x (jakas wstydliwa ?? ) mozesz miec do Witka zdecydowanie dalej ode mnie, a chlop i tak milczy odnosnie "wspolnych krawedzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Nie zauważyłem wpisu alfredo, chętnie z nim pojeżdżę. W najbliższym czasie (dwa tygodnie) wyjazd w Alpy jest w moim przypadku nierealny, ale jak u nas popada to w Karkonosze na pewno pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Nie zauważyłem wpisu alfredo, chętnie z nim pojeżdżę. W najbliższym czasie (dwa tygodnie) wyjazd w Alpy jest w moim przypadku nierealny, ale jak u nas popada to w Karkonosze na pewno pojadę. Trzymam za slowo wybor terminu nalezy tym razem do Ciebie Moze Swieradow bedzie przy okazji cos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 jak sie nie sparzy to sie nie nauczy:) a przynajmniej gopr sobie zarobi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 nawiązując do pytania z postu "to ja" dot. Stubaia z niedowierzaniem patrzyłem na ślady wycięte w dziewiczym śniegu w zaznaczonym przez Ciebie miejscu i wielu innych, dziwnych dla mnie:eek: nikogo jednak nie widziałem jak sobie dogadza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Mam nietypowe pytanie. Czy ktoś z bywalców Sztubaja przymierzał się do zjazdu w miejscu zaznaczonym na zdjęciu (między górną stacją dwuosobowych krzesełek, a jedynką). Jeśli tak, to jakie wrażenia? Osobiście stałem tam kilka razy, ale za bardzo mi zmiękły nogi i występowało ryzyko prania portek. Miejsce to jest dość popularne wsród tych, którzy zaczynają tam gdzie kończą ratraki. Miałem przyjemność Pierwsze kilka metrów dość trudne - było wąsko jakieś głazy na środku wystawały, poniżej piękna jazda - szeroko i dosyć stromo. Bardzo miło wspominam pozdr MaćkoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Miałem przyjemność Pierwsze kilka metrów dość trudne - było wąsko jakieś głazy na środku wystawały, poniżej piękna jazda - szeroko i dosyć stromo. Bardzo miło wspominam pozdr MaćkoS Nooo! Bo już myślałem, że nikt z Szanownych Forumowiczów się nie odważył! Pozostaje mi POGRATULOWAĆ Ci mimo wszystko odwagi, bo z góry wygląda to... gorzej niż z dołu:) , a ja mam znowu motywację pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi