SB Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Szkolenie Kunzmann - Szczyrk, 3-4 11 2007. Wybiera sie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 jak czas pozwoli , to z chęcią się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 A ja jestem len i mi sie nie chce a tak na serio to wywęszyłem w tym mały spisek a mianowicie, to takie troche załapywanie sobie klientów, poszkolimy a wy kupicie od nas sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 ....no ja tego akurat nie traktuję jako spisek tylko normalną kojej rzeczy. Na mnie już raczej nie zrobią kasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 no pewnie , ze biznes is biznes ( dodatkowo pięc dych wstęp ), ale czasem warto podpatrzeć lepszych ( I hope ) od siebie , a nart samym młotkiem i śrubokrętem nie da się za bardzo serwisować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 nie no w 100% sie z toba zgadzam aklim ale ja tylko napisałem ze oni to robia zeby sobie sprzedarz podreperowac a nie ze sie da robic narty bez narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Myśle że to gliwice organizuja to szkolenie a kunzman to dobra firma to mogę odpuścić za długo opcuje z tym ps. Sławek wpadnij do mnie i sie poszkolimy po swojemu........ pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Jadę......, narty brać......, z cełej wsi wyzbieram...... żeby było się na czym szkolić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Sławku, to po drodze zaglądnij jeszcze do Krakowa, podrzucę Ci jeszcze ze 4 pary, co by to Wasze szkolenie było bardziej efektywne Pozdrowionka Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Niema problem: żeby nam robota sprawnie szła to kontówką to będzimy robiś 15000 obrotów na minutę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 po moje nacioszki tez wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Sławek a myślisz że co szlifierka nie idzie w ruch ahahahah jak Ci jakis dziadek przyniesie 5 par nart które pamiętaja gierka i masz je zrobić na brzytwę to kamienia i raszpli szkoda to szlifiereczka hahahaahahah a dziadzius se potem chwali że hoho:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi