andy-w Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 "Własny Tytuł Użytkownika" jak go zmienić. Uu mnie w panelu użytkownika nie ma tej opcji do zmiany i mam pod nickem jakiś chyba domyślny tytuł "początkujący". Kto będzie chciał powżnie rozmawiac z początkującym? ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 jak bedziesz dluzej na forum i wysylal duzo wiadomosci to z czasem samo sie zmieni a na poczatku kazdy musi przez to przejsc wiec powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 To się samo zmiena i to nie chodzi o umiejętności tylko zangażowanie na forum, bo ja np. na nartach jeździć nie umię a mam stary wyjadacz czy tak jakoś. I uwierz mi że to nie ma znaczenia co masz tam napisane jak wywołasz jakimś ciekawym tematem dyskusję to każdy co będzie miał coś do powiedzenia napewno Ci dopisze. A jak temat "kontrowersyjny" to też. Powodzenia, pozdrawiam Sławek O widzisz jednak nie S. wyjadacz, zmoeniło się Stara gwardia, a jak pogrzebiesz wstecz to znajdziesz bo jak się zirytowałem za Starego wyjadacza - kto mi to dopisał, bo wcale się za takiego nie uważam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Wszystko jasne ?? Sławek chyba napisał wszystko, Andi nie da sie tego zmienic ale to nic nie znaczy no poza tym ze widac jak czesto i długo ktos jest na tym forum Ja mam jeszcze pytanie wsumie to do Jacka bo on tu admuje zeby podał przedziały tych stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Z tym, że jest z tym coś nie tak. Jak wejdzie się na `Listę użytkowników` to praktycznie znajdzie się tam całą kupę użytkowników mających zero lub niewiele więcej postów, a zakwalifikowani są jako `Junior Member` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 sie nie przejmuj mnie poczatkujący nie przeszkadzają pozdrawiam (też)Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Mi to w żaden sposób nie przeszkadza, ale nie kumam dlaczego na tej stronie: http://www.skionline.pl/forum/memberlist.php?ltr=W&pp=0&sort=username&order=asc oprócz waldemort`a, inni też są Junior Member;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 No bo reszta nie pisze tak naprawde tych którzy piszą bez przerwy pisza i sa od zawsze na forum policzysz na palcach u rąk a uzytkownikow jest od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Ale w dalszym ciagu otwarte pozostaje pytanie: Jak w takim razie dorobili się `Juniora Membera` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 bo to pierwszy poziom tubylczego podziału ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Ja myslałem, że `Początkujący`, ale chyba przyjdzie czekac z wyjaśnieniem tej zagadki na powrót JC z Hintertux`a:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 A nawet chyba z Kaprun :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 A pisał, że jedzie na Hintertux: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Tak sobie wyliczylem: ze stary wyjadacz jest po 100 napisanych postach . srednio zaawansowanym zostaje sie (chyba) po 30 poscie. Stara gwardia to po ponad 500 napisanych postach. To takie moje kalkulacje i przylaczam sie do prosby Homara zeby Jacek oficjalnie podal przedzialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Stary wyjadacz jest chyba po 150 postach ?? ale nie jestem pewien bo odkad było nowe forum i były stopnie to miałem 160 postow i bylem starym wyjadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koleś Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Ostrożnie, bo się nam dobiorą do d.. ludzie od zwalczania fali itd... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 od czego ?? my tu tylko sie zastanawiamy nad opcjami forum nikt nie poniza tych ktorzy maja nizszy stopien bo to o niczym poza aktywnoscia nie swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 od czego ?? my tu tylko sie zastanawiamy nad opcjami forum nikt nie poniza tych ktorzy maja nizszy stopien bo to o niczym poza aktywnoscia nie swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 ale Homar poleciales na calego - trzy posty pod rzad o tej samej tersci. Musiala Ci drgac reka:D Zgadzam sie z Toba w 100%. Kazdy moze pisac i nikt nikogo nie dyskryminuje ze wzgledu na ilosc postow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 ale Homar poleciales na calego - trzy posty pod rzad o tej samej tersci. Musiala Ci drgac reka:D Zgadzam sie z Toba w 100%. Kazdy moze pisac i nikt nikogo nie dyskryminuje ze wzgledu na ilosc postow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 kłopoty Ok. 19-tej coś się kaszaniło. W innym wątku też tak miałem, ale duble usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 ... to własnie owoc tego ze sie forum posypało bo sie wcieło przy dodawaniu posta a ja odswiezyłem i sie porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 To miło,ze tak podchodzicie do sprawy.ja mimo,że jestem zarejestrowany od 3 lat specjalnie sie nie udzielałem-praca(marynarz).A jak byłem w domu to mlodszy szkodnik byl bardzo absorbujacy,no i niedapieszczona zona. Teraz trochę nadrabiam.Ale to tak na marginesie. Niestety w polowie listopada znów a-hoj przygogo!!!(ale krotko,dwa miechy-świeta isylwester na Morzu Północnym mowie Wam bajka). Ale wcześnij zaliczę Soelden (2-5.11) wiec nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi