Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Jaworzyna w sniegu, ;D w zeszłym roku to był zadki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke436 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 no pewnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 ironizujesz ?? w zeszłym roku to była klapa poprostu z warunkami tam choc pare dni było okej 2 z 5 w ktorych tam byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 W gorach znowu pada snieg:) (m.in Male Ciche - znowu jest bialo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 U mnie tzn w rzeszowie zapowiadali -1 i snieg jak narazie to ani o jednym ani o drugim ni widu ni słychu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Jest!! Własnie dzis pierwszy raz tej jesieni zobaczyłem to magiczne biale cos lecące tam het het z góry niestety to był krotki widok bo po opadnieciu na ziemie zamieniło sie w ciape lape, a puzniej wymieszało sie z deszczem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 nie ma co marudzić niech pada i pada dzieci sie cieszą i jest git a w koncu chopy to dzieci:P tylko takie ciutke wyrośnięte:D a tak na poważnie to niech pada poźniej niech przestanie ok 20 listopada i walnie około sylwestra to jest moja prognoza marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Ja bym tam wolał z 2 tyg mrozów zeby ziemie zmroziło a pozniej juz niech sobie pada to moze i zima bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 jasne niech pada...nie ma róznicy między dziećmi a chłopami...tylko chłopy maja droższe zabawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 11 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 W Opolskiem pada całkiem nieźle Oglądam też co się dzieje u przyjaciół Czechów (bo mam blisko) i tam już całkiem nieźle zasypane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 na śląsku też pada i to intensywnie oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 ParkSnow w Srebkim Pleso otwarty!!!)) http://www.parksnow.sk/tatry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Informacja ze strony GAT: "Miło nam zawiadomić, że trwają ostatnie procedury przed dopuszczeniem do ruchu Kolei Linowej "Szczawiny". Jeśli zakończą się one do najbliższego piątku, to w przyszły weekend zaprosimy wszystkich chętnych na pierwsze zimowe szusy! Planowane jest uruchomienie wyciągów z Hali Szczawiny na Halę Miziową (wyciągi nr V i VI), a jeśli warunki na to pozwolą, to także na Pilsko (wyciąg nr VII)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 ski sezon w kraju otwarty oj panowie gadacie i gadacie a od 2 dni już sie jeździ w szczyrku dobra przesadziłem ale sam w to nie wierzyłem w niedziele rano telefon do szczyrku i miły Pan z wyciągów na "Białym Krzyżu" mówi ze zapraszają no to pojechałem . Co prawda odczucia takie jak zawsze bo z reguły tam zaczynam w kraju sezon i po 1 wypadzie tam cały sezon sie tam nie pokazuje bo szczyrk jak szczyrk trzeba "kochać" i "Biały Krzyż" nie należy do sanktuariów funcarvingowych ale co tam ważne ze można było postać do wyciągu i parę kresek postawić na świeżutkim puchu ... a tak swoja droga to ciekawa sprawa bo zawsze obiecuje sobie ze to bezsensu i już tu nie przyjadę ...ale później sezon sie kończy przychodzi lato i chyba gdzieś w głowie parametry tego stoku sie zmieniają i początkiem następnego sezonu mimo ze wiem jakie odczucia były poprzednio znowu jadę tam aby rozpocząć ... bo to z reguły jedyny i pierwszy wyciąg w okolicy działający ... ale nie ma co narzekać ważne ze narty były na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 ciągły brak białego nic tylko pozazdrościc zarówno jazdy jak i samego widoku - w "stolycy" syf i mokro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 no cóz - czyli jak zwykle w stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 no cóz - czyli jak zwykle w stolycy syf i malaria... i jeszcze korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuefiak Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Zima idzie - cieszą się dzieci W Jańskich Łaźniach wyciągi już się kręcą, a wskaźniki podają 50cm białej pokrywy! Jelenia Góra biała nie wspominam więc o wyższych partiach sudetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi