Jurgen Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Na Opolszczyźnie pada... na Śląsku koło Katowic także (wiem, bo jechałem przed chwilą).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Sprawdzam kamerki w naszych polskich (pa)gorach i co??? I bialo jest w Malym Cichem, na Jaworzynie a nawet w Bialce. Hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Coś na kształt śniegu popadało we Wrocławiu. Naturalnie juz śladu po tym nie ma, ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 A w Warszaffce około 08:30 wyraźnie padał deszcz ze sniegiem. Zobaczcie wszystkich wk..... taka pogoda, a my czekamy na zimę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 W górach biało - widzę przez okno ! Ze Szczyrku auta wracają ze śniegiem na dachu! W Alpach biało i to w dolinach!!! Powyżej 1000 m npm ok 30-50 cm świeżego śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 A jak dzisiaj z kempy Hałcnowskiej do Bielska zjeżdżałem i minołem się z Mikrą przysypaną 2 cm mokrego śniegu i zadzwonił akurat do mnie Wituś, mówię mu co widziałem; to polecił mi żebym do lekarza się udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 pierwsze koty za płoty:)...ale jak dalej tak pójdzie to zima w tym sezonie dopisze,choć nie chciałbym żeby już spadł śnieg,bo jak bedzie zima w pażdzierniku to będzie wiosna w styczniu:(((...już tak bywało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 ...aha,w mieście to niech śnieg nie pada,bo jest zaraz bury i zimówki trza zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 ..A na forum motocyklistow płaczą,oj płaczą że śnieg pada. I dobrze niech płacza jak najdłużej do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 a w rzeszówku najcieplej :( ale juz jest 2'C wiec moze sie jeszcze ochłodzi i bedzie mrozik, tak bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Właśnie pada śnieg , a ja się dalej pakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 A ja ogłaszam u mnie na wsi 4 stopień zagrożenia lawinowego bo schodzą samoczynnie z dachu mojego domu:eek: .Właśnie mnie takowa obudziła:eek: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Tak sobie patrzę na kamerki w kaprun....nawet w dolinach biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Jeno mnie tylko martwi. Posypie w pazdzierniku a potem w styczniu/lutym bedzie kicha i sniegu bedzie brakowalo. Ale i tak fajnie sie zrobilo, klimat iscie zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 A takiemu JC to dobrze:cool: Pakuje graty i na narty jedzie, taki to pozyje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 u mnie kolo domu bialo ok. 2-3 cm sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke436 Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 no w bielsku popadalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 hmm w zeszłym roku też w listopadzie była super zima , a potem , to wiadomo jak było:rolleyes: na razie więc się nie podniecam ( bo co mi po październikowym śniegu w Polsce ) i czekam na co najmniej takie opady w grudniu ,styczniu , lutym i może być jeszcze marzec do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 wg mnie to nic dobrego nie wróży ten wczesny snieg bo tak jak aklim powiedział przypomina mi to zeszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Melduję posłusznie ,że w trójmieście sypało przez pół dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzawodowiec Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 wg mnie to nic dobrego nie wróży ten wczesny snieg bo tak jak aklim powiedział przypomina mi to zeszły rok z tym ze pierwszy snieg rok temu spadl 2 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 czyli bedzie gorzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOLFERNUS Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 ....witam sezon czuć w powietrzu (co tam na Jaworzynie w Krynicy??)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 solfernus:)...trochę piekielnie,ale fajnie:)...Jaworzyna przypruszona śniegiem,ale juz powoli znika,i może dobrze bo wole żeby przywaliło w grudniu i potrzymało do marca...może kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Byłem na Jaworzynie w lecie... i jeszcze nigdy w zimie, ale musi być tam piknie jak już białość wszędzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi