dominikadominika Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 początkujący narciarz Diękuję ,a test,test to była próba,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Podałem linka gdzie kupiłem nartki. Polecam. Z ceny aukcji stargowałem jeszcze 100pln i montaż wiązań w cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 mysiu a ktos sobie gdzies karze dopłacac za montaż wiązan ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Oj, trafilem w trakcie ostatnich ferii na "Warszawe" w Bialce Tatrzanskiej, bylo strasznie...ciasno. Zdecydowanie lepiej na Nosalu ale od gory A jezeli chodzi o dobor nart Twoich to lepiej by bylo aby to ktos na "zywca" zrobil bo cos takiego jak "rozmiary" moze byc przydatne + waga Pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldek9 Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Ja polecam na początek zakup jakichś tanich nart. Moja dziewczyna niedawno zaczęła się uczyć jeździć na nartach i kupiła sobie takie: http://www.sklep-presto.pl/product-pol-12645-Narty-z-wiazaniami-LR7-5-Head-Supershape-Team-314359-100230.html Jeżeli chodzi o sklep to kupiłem tam swoje i mają naprawdę szybką wysyłke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi