mysiauek Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 No więc przyszła chwila kupic nartki dla jednej z potencjalnych wybranek serca. I tak sobie myślę, że nie warto kupować "ołówków" czy mega używanych nart. Lepiej cos nowego na wyprzedaży za 600pln na czym kobiałka naumie się jeździć i potem jej raczej wystarczy (widać, od razu, że to będize pełna rekreacja). Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Ja mojej żonie kupiłem nówki na wyprzedaży jest bardzo zadowolona a i dzieciom da pośmigać . Jedyna rzecz na którą patrzyłem to był mały promień skrętu. Życzę samych przyjemnych zjazdów z przyszłą drugą połową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Zawsze lepiej kupic narty ktore sa bardziej perspektywiczne czyli takie na ktorych po naumieniu sie bedzie mogla jezdzic a cena i co to bedzie to juz zalezy od ciebie radze ja tylko zabrac przy wyborze zeby pozniej nie jojczała o kolorek i ze jej nie pasuja do kurtki itp Ja życze miłej jazdy z drugą połówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 he, he, jak "bylismy" bardziej zieloni, niz teraz, w trakcie pierwszego sezonu, to zona zakupila marketowe elany (chyba piankowe) z haslem "spice girl" ktore staly jej w miejscu bez zmrozonego i gladkiego sniegu na dobrym minusie; r12) - oprocz tego ze byly kiepskie to wymagaly b. ostrego carvingu aby cos z nich wycisnac; na drugi sezon podmienilem je na b. przyzwoite uzywki kilkuletni atomik 148 z dobrymi wiazaniami (r15) i okazalo sie....... ze sa za ostre i za szybkie !! i prawie caly sezon byl strach w oczach, i badz tu madry z plcia piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Wszystko kupowane pod kolor Nartki całkiem fajne Rossi Saphir 146cm : http://www.allegro.pl/item258184731_rossignol_saphir_axium_100.html Kije Rossi Attraxion pod kolor Jeszcze kurtka i spodnie. Chociaż zastanawiam się czy nie lepiej kombinezon - straszny zmarzluch z tej baby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 Dobry komplet ( kurtka + spodnie ) jest tak samo ciepły jak kombinezon, przy tym 3 razy funkcjonalniejszy, noo to widze ze zakupy konkretne wszystko spasowane jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Oj spore zakupy. Prawie wszystko pod kolor. Jeszcze pozostał problem z goglami. Nie ma nic fajnego dla kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 hmny no ja moge polecic scotta i smitha ( poszukajcie na allegro) naprawde sporo było jeszcze tydzien temu no i naprawde fajne modele freestylowe, kobitce sie spodobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Myślę, że to by Jej podeszło: http://www.alpina-eyewear.de/index.php?option=com_specialcontent&task=view&id=167&Itemid=275&Itemid=376&Itemid=259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 smithy sa fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Linki Homar linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 http://www.smithoptics.com/products.html?pc=2 prosze Cie bardzo a co do zakupu ich to na allegro jest kolo ktory ma to wszystko dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 Cholera, chyba jakaś pałka jestem. Nie znalazłem na allegro ani jednego smithsa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 moze nie ma teraz ale, koles sprzedawał przez cały rok i nagle przed sezonem by skonczył ?? jak znajde chwile czasu to zadziałam i podam Ci konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 No właśnie, bo mi też się coś przypomina, że było tego w pigułe, a tu nagle pustka ... Jeszcze zobaczymy co na naszym kochanym ebay.de Jakbys ogólnie widział jakieś interesujące gogle to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 smithy sa fajniejsze Jeden lubi ogórki, Drugi ogrodnika córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Tutaj sa bardzo fajne gogle scotta zastanawiam sie na takmi tylko w koloze PINK ! naprawde ładadnie wygladaja przy matowo czarnym kasku a jeszcze tydzien temu gogli było naprawde sporo ale poznikali... a no i te scotty sa rowniez w limitowanej edycji w kolorze drewna do freestylu cos wspaniałego nie wiem jaki kolor Cie interesuje to wtedy bym zagadał do kolegi co ma troche carrert i dał Ci link a ponizej te scotty http://allegro.pl/item258080517_gogle_scott_voltage_quad_wyprzedaz_.html PS: Witku zeby Ci te ogorki nie zaszkodziły ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 PS: Witku zeby Ci te ogorki nie zaszkodziły ;] Ja raczej preferuję to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2007 Nie robmy z forum czata, chcesz mi cos oznajmic to pisz na priva ogrodniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 Homar - mogą być i carrery. Kolor najchętniej coś z pomarańczą i czernią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2007 To maja byc damskie ?? bo jesli tak to jest problem bo albo bedzie jezdziła w wielkich męskich, albo w damskich ktore jesli chodzi o wzory to ciezko cokolwiek znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 Wzorki wzorki - kolor najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 wysłałem Ci wszystko na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikadominika Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 początkujący narciarz Witam bardzo serdecznie i mam pytanie ,jakiej firmy kupić narty i buty , czy to ma być Rossignol? w styczniu 07 byłam w Zakpoanem i pomyślałam sobie dlaczego mam nie spróbowac , /nigdy nie jest za póżno na naukę/wypożyczyłam sprzęt i na godzinkę instruktora, oj co to sie działo ,upadek za upadkiem,ale nie załamałam sie ,przez cały tydzień zjeżdżałam z oślich łączek pod Nosalem, zakochałam sie w tym pięknym i niebezpiecznym sporcie oj zapomniałam napisać mieszkam w Warszawie , z pozdrowieniami domnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Dominiko Witam Ciebie z warszawki w góry to masz daleko ojj daleko a po co te testy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi