JC Napisano 19 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Aaaaa o co chodzi, bo nie łapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 JC o zdjęcie SB napisał że to pilsko a ja zgaduje że to Gzrześ Dendys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 No pewnie chodzi o zdjęcie, a jak tak to ja odpowiem że tak, to G.Dendys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 załóżmy nowy temat foto konkurs co wy na to ?? wklejasz foto kto zgaduje to dostaje 10pkt admin konczy runde kiedys tam, zwycięzca zaczyna następna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2007 Pomysł świetny Zrobimy! A tak wracając do tematu i co ...!!! Właśnie wyjeżdżam i co za oknem? No co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 A ja mam pytanie o to zdjecie - w którym miejscu na Pilsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 No tam po prawej między tymi dwoma choinkami:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 chinki na narach?? w pilsku to chyba zadki widok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 :D Chodziło o choinki, już poprawiłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 to teraz ja wyszedłem na idiote ze czytac nie umiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi