JC Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Kilka dni temu dyskutowaliśmy na forum o tym, jak to warunki mi dopisują i co ...? W sobotę jadę w Alpy, a dzisiaj ... zaczęło sypać SB może Ty masz rację...? http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5698#post27926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Szczęściarz , nic tylko z Tobą na narty jeździć uważaj tylko żeby Cie tam całkiem nie zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Biorę ze sobą takie narty ... 94 pod butem, że marzę o dużej ilości śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Jestem skromną osobą i nieśmiałbym powiedzieć o sobie że mam rację Zyczę Ci/Wam takich warunków jak tu:miałem ps. miało być ładne zdjęcie i dupa nie wlepiło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Figo też ma takiego farta.Ciekawe co by było jakby pojechali razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Ja wiem co by było: kumulacja, a potem Wiadomości w TVP: że lawina..z... 2 narcierzami z Bielska ... no i oczywiście z szczęśliwym zakończeniem........ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Wituś ... a który to Ty na tym zdjęciu, bo tam Was więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Na pierwszym planie.2 metry wzrostu gogle i czarna czapa ale bez pomponu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 no na tym zdjęciu tego nie widać ale Wituś się zrumienił troszeczkę , bo właśnie chwilę wcześniej doznał cielesnych kontaktów z damską częścią kolejki do wyciągu:eek: (ABSy mu nie zadziałały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Biorę ze sobą takie narty ... 94 pod butem, że marzę o dużej ilości śniegu Chyba Boss ma szczescie bo sypie na Tuxie dalej juz okolice Sommerbergalm podsypalo to na Gefrorene Wand moze byc ze 20 swiezego sniegu. Jak nie ma silnego wiatru to juz cie widze jak w niedopietej kurtce pomykasz do pierwszej gondoli. Napisz co to za amfibie zabierasz ze az 94 pod butem. nie przesadz z dlugoscia wez te krotsze - ponizej 180 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Te narty tp: http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1980&id_modelu=2507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Abs.. Wituś to Abs-y ma dobre tylko chciał żeby nie zadziałały wiem co piszę byłem przy tym:p tylko zbyt długo wyjmowałem aparat,a byłoby co żonce Witusia pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Te narty tp: http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1980&id_modelu=2507 Dzieki na takiej jeszcze nie jezdzilem, pewnie superowo Nakrec jakis filmik, no tak, zeby bylo tylko wystarczajaco sniegu. Jak sobie przypominam to w listopadzie dalo sie juz na prawo od krzeselka jezdzic tylko ze tam jest lodowiec i sa szczeliny. Masz dwie amfibie to pojdziesz jak katamaran ponad szczelinami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Postaram się coś zrobić. Poniżej zdjęcia zrobione ... no kto zgadnie kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Poznaje: w Kaprun w maju!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 :eek: SB aaaa radość dla innych ze zgadywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 A ty jestes autorem tych zdjec czy aktorem ?? te dwa ostatnie to jakas kobieta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Ja jak zwykle spędziłem cały dzień okopany w połowie stoku! Ta kobieta to Dagmara Krzyżyńska, która zaczęła odkrywać narty na nowo, a na pierwszym jest Grzegorz Dendys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Wogule to zawaliłem że wpierw o nagrodę nie spytałem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 To strzelaj teraz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Pilsko 2006 chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Nie bawię się ... podglądasz! Zaraz coś poszukam i Cię zagnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 patrze w strone bielska i widzę że się z jakiegoś serwera kopci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Oj ... to nie z mojego, bo mój jest w W-wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 To Grześ Densys Jc mam racje?? pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi