zgorkinapazurki Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Witm urwałem rok temu gorna klamre od Fischerow F8000...czy ktos ma pojecie gdzie mozna to w Krakowie naprawic ...bede bardzo wdzieczny za jakis pomsyl sensowny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Wiesz Bobic może zabrać głos w tej sprawie, bo wie czy takie usterki w Fischerach są do naprawy! Kolnę do niego w tej sprawie, żeby Ci odpisał Napisz też do niego na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Do Mx 7 dało sie dokupic sama klamre wiec to tych eFków też powinno sie dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Zadzwon do Sport & Freizeit, popros o polaczenie z Markiem z magazynu. Popros go, by przyslal Ci klamry do butow - powinny byc jeszcze do F9000, to sa takie same, lecz w innym kolorze - ma je chyba po kserokopiarka w biurze:D Jak co to zaplacisz z 10 zl za to tel. 022 837 33 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 A jak by kto klamerki do Atomów portrzebował to Sumit w Chorzowie daje gratis:) , przy odbiorze własnym. A w Atomach to gubią się permanentnie:mad: . Tagże jak za dychę z wysyłką to po bożemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 W starszych Atomikach to norma! Najlepszy sposób to zaraz po zakupie butów wykręcić wszystkie śruby wkręcić ponownie na lakierze do paznokci lub odrobinie kropelki! Ja dopóki tak nie zrobiłem gubiłem nie raz dwie śruby w jeden dzień! W nowych modelach w kilku newralgicznych punktach Atomic rozwiązał ten problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi