SB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Zapraszamy do dyskusji na tematy dziwne i najdziwniejsze, no kolega się nie wstydzi:p , a resztę szanownych forumowiczów proszę o dobre słowo na początek dla nowego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 ja jestem za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 To żeście się chłopaki spóżnili bo ja już po pierwszym poście jestem w którym piszę o Was.... A sami sobie poczytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Chłopaki!!! Ale na tego typu tematy jest inne miejsce na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 ....kołaczcie a otworzą wam myśmy dukali,stukali i WITUŚ sie otwarł z wyciągnięciem na stok poszło dużo łatwiej niż wciągnąć Go na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Patrz i sam J.C. mnie przywitał co prawda trochę oschle ale dzięki J.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 No cześć Wituś!!! Ja już Cię witam i witam ... przecież ja Cię dzisiaj odnalazłem! Bo SB pisał do mnie, że się zgubiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 ciężka robota admina,musi panować nad motłochem bo jak się to,to rozhula to sodoma i gomora by na tym forum była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Witaj kimkolwiek jestes JC przenies w takim razie to tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi