Raceman Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Wiem że to nie fun ale nie wiedziałem gdzie zamieścić. filmiki... http://pl.youtube.com/watch?v=rUwe3_gHBTo a teraz sam operator ... acha jeszcze jedno nawalone było 25cm śniegu świeżego.http://pl.youtube.com/watch?v=88eCJNt-yUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Wiem że to nie fun ale nie wiedziałem gdzie zamieścić. filmiki... http://pl.youtube.com/watch?v=rUwe3_gHBTo a teraz sam operator ... acha jeszcze jedno nawalone było 25cm śniegu świeżego.http://pl.youtube.com/watch?v=88eCJNt-yUs Ale operator, normalnie jak z Holywood. :D A może by wątek stworzyć: Filmy z wyjazdów narciarskich. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Tak myślałem ale nie chciałem wyjść na chwalipiętę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 To może ja. Fun to to w ogóle nie jest. Ale jak chceta to sie pośmiejta. PS: Rękami już tak nie macham jak na tym filmie a i operator tyż ekstra klasa amator. http://pl.youtube.com/watch?v=8ObGjYs2afo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 No chłopie ! Mój operator to dopiero mistrz:D Kładzie wszystkich na łopatki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 A jak moja niby jazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Jeżdziłeś z jakimś instruktorem? Warto sobie kilka lekcji zafundować , ale nie przejmuj się nie jest źle! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Jeżdziłeś z jakimś instruktorem? Warto sobie kilka lekcji zafudować , ale nie przejmuj się nie jest źle! ;) Całe moje jeżdżenie to dwa trzy wypady na sezon od 3 lat, w tym jeden tygodniowy bez instruktora. Zamierzam śmignąć w listopadzie na tygodniowe warsztaty carvingowe z jedną ze szkół. Myślę, że cós sie podszkolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Wystarczy wypad z nami tzn RACECAVERREK i ja podszkolimy i taniej wyjdzie a napewno weselej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Wystarczy wypad z nami tzn RACECAVERREK i ja podszkolimy i taniej wyjdzie a napewno weselej:D To gdzie jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 To ja dzisiaj dorzucę filmik swój Operatorka kamery 1 klasa. Tylko się nie śmiejcie glośno bo chory byłem 3 tygodnie w końcu i tak ino sobie jeździlem żeby jeździć ... Coby nie dowalać nowego posta : Coby była całość: moja pierworoczniaczka na nartach: Ogólnie: ja ledwo żywy żem się tylko bujał jako tako, a ona pierwszy dzionek po przyjezdzie:) Było potem lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 A powiedz kto niby by się miał śmiać z Ciebie? Nie wygląda to źle , wręcz dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 A powiedz kto niby by się miał śmiać z Ciebie? Nie wygląda to źle , wręcz dobrze ! Dzięki Naprawdę byłem mega schorowany i jeździłem żeby dziewczyna w domu nie siedziała ze mną (sama nie chciała jeździć). I tak się ino bujałem. Bardziej interesuje mnie co powiedza ludzie o tej kobiałce na krociutkich nartkach Trochę sztywno to wygląda na filmiku, ale potem było lepiej. Szczegolnie jak mgła zeszła - zapierrrrniczała wtedy równo (nie bała się żadnego stoku!!) No i pierwszy sezon a na niczym innym co się do nog przypina jeździć nie umie. Osobiście jestem z niej dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Mysiek to tak niby caly czas, tu nie umiem, tu sie "nie znam" a potem z 40st na czole krawedzie wycina Panowie z przedrostkiem "Race" - powiedzcie tylko kiedy warsztaty otwieracie (gdzie) i czy jest jeszcze szansa sie zalapac, zarowno na zajecia praktyczne jak i analityczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 No wiesz, bo ja amator ze spora nadwagą jestem. I jak słyszę co tu ludzie robią na nartach to czasem szczęka opada. A ja się tak o, tak bawię Też z chęcią pojechałbym na jakieś spotkanie z ekipą coby pokazała jak jeździ i coby powiedizeli co jeszcze do poprawy Zawsze to jakaś zabawa. Szczególnie jak jeszcze na browarka by się wyskoczyło a i na brameczkach jakby mozna było ciut pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Mysiek po 10 przejazdach na bramkach na maxa to browarka trzeba trzymac w dwóch raczkach bo sie trzęsą i uwarzać zeby ząbków nie wybić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Forma tylko i wyłącznie jako spotkanie koleżeńskie i przekazanie informacji , ewentualnie kilka kroków na stoku, najważniejsza jest dobra zabawa!! Ewentualnie tyczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Forma tylko i wyłącznie jako spotkanie koleżeńskie i przekazanie informacji , ewentualnie kilka kroków na stoku, najważniejsza jest dobra zabawa!! Ewentualnie tyczki:D No właśnie to miałem na myśli. Mysiek po 10 przejazdach na bramkach na maxa to browarka trzeba trzymac w dwóch raczkach bo sie trzęsą i uwarzać zeby ząbków nie wybić Ja po dwóch max idę na cokolwiek alkoholowego grzanego. Kondycja niestety jak typowego krawaciarza: ZEROWA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Forma tylko i wyłącznie jako spotkanie koleżeńskie i przekazanie informacji , ewentualnie kilka kroków na stoku, najważniejsza jest dobra zabawa!! Ewentualnie tyczki:D Panowie, nie moge doczekac sie sniegu i Was. Szczerze Tylko prosze - o ile to bedzie mozliwe - nie wymyslajcie znowu Bialki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Ateraz dwa dziczki na dechach http://pl.youtube.com/watch?v=OGwdM8e6JNk i kumpel ...http://pl.youtube.com/watch?v=IEUrnPWspqQ filmiki były kręcone telefonem więc jakość delikatnie mówiąc jest kijowa. PS .Ludzie dodajcie swoje filmiki z miejsc gdzie śmigacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 (edytowane) No mie nie wzieli ale dwa dekle robią swoję . Braders był za mną co ja pieszę jak jeżdzic nie umię Edytowane 7 Maj 2008 przez RACECARVERR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 Dobrze że się zreflektowałeś Ty nie umiesz jeżdzić zresztą tak jak ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2008 Wg mnie całkiem laski efektownie poginają. Zauważcie jak blisko siebie narty trzymają zwłaszcza ta w czerwonym w samej końcówce: http://pl.youtube.com/watch?v=F-FXA1VdkAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoroop Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) wiatm na forum ... oj umiera funcarving umiera ale nic to - w tym roku albo na poczatku rpzyszlego mam zamiar go ostor popularyzowac jak co roku zreszta. filmikow nie moge znalezc aktualnie, wiec zamieszcze zdjatka . narty to elany magfire - dosc ciezkie do tego typu rzeczy - promien w porzadku, narta bardzo szeroka cala, ale niekoniecznie prosta w prowadzeniu przy takiej jezdzie. zreszta jeszcze mi sporo brakuje do prawdziwego funcarvingu, z tym ze jak sama nazwa wskazuje ma to byc zabawa, wiec nie wazne jak, wazen zeby sprawialo radosc swoja droga wiadomo jak to jest na stokach w polsce... u nas klasyczni maja raj, a carverzy moga sobie niestety jechac do wloch... ja z reguly na slowacji pomykam i niestety to tez nie jest raj, ale glownie ze wzgledu na ilosc ludzi (polakow ktorzy nie maja gdzie u siebie jezdzic ) pozdr Edytowane 5 Sierpień 2008 przez scoroop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 wiatm na forum ... oj umiera funcarving umiera ale nic to - w tym roku albo na poczatku rpzyszlego mam zamiar go ostor popularyzowac jak co roku zreszta. filmikow nie moge znalezc aktualnie, wiec zamieszcze zdjatka . narty to elany magfire - dosc ciezkie do tego typu rzeczy - promien w porzadku, narta bardzo szeroka cala, ale niekoniecznie prosta w prowadzeniu przy takiej jezdzie. zreszta jeszcze mi sporo brakuje do prawdziwego funcarvingu, z tym ze jak sama nazwa wskazuje ma to byc zabawa, wiec nie wazne jak, wazen zeby sprawialo radosc swoja droga wiadomo jak to jest na stokach w polsce... u nas klasyczni maja raj, a carverzy moga sobie niestety jechac do wloch... ja z reguly na slowacji pomykam i niestety to tez nie jest raj, ale glownie ze wzgledu na ilosc ludzi (polakow ktorzy nie maja gdzie u siebie jezdzic ) pozdr Witaj na forum! Myślę że erę fun-u mamy za sobą, co nie znaczy, że nie można sobie poszaleć łokciami po śniegu ... w tym cały fun! Czekamy na więcej zdjęć i relacje z funowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi