SB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Czy lista przebojów Forum Skionline też będzie, bo widzę że co rano tam na dole coś przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Nowości na forum Tak lista przebojów też będzie! Mam nadzieję, że to co pojawiło się na dole pomoże Wam w użytkowaniu forum. Oczywiście nie zależy mi na ściganiu się w ilości postów!!! Nowością jest także powiadamianie o nowych PM (prywatnych wiadomościach), które ułatwi wymianę wiadomości między użytkownikami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 czas kruca bomba forum sie rooooooooozciąga i rozciąga :eek: a doba jakby coraz krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Noo forum mysle ze wchodzi powoli na wysokie obroty Jacek nam miły prezent zrobił przed sezonem ta "nową formą forum" i mysle ze to zmiana na duzy plus bo jest teraz duzo wiecej opcji a co do długosci dnia to szybciej robi sie ciemno a jak jest ciemno to sie lepiej siedzi przed kompem i lepiej pisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Dodaj do tego, że od soboty ma ... padać śnieg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 wartałoby podać konkretnie od której soboty i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Co stego śe śnieg, jak na nartach nie będzie czasu jeździć z powodu new forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 W związku z tym że to mój pierwszy post (myślę że nie ostatni) chciałbym coś tak ogólnie.Przede wszystkim witam wszystkich (teraz trochę wazeliny) szczególnie moich promotorów narciarskich FIGO i S.B.Dzięki nim smigam na nartach tak że należy im się. P.S. Figo pisałeś że nie możesz do mnie wysłać prywatnej wiadomości teraz będziesz miał łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Witojcies nom piknie WITUŚ-u:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 chyba nie w rzeszówku bo tutaj robi sie coraz cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi