Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Ahh jak ja chciałbym mieszkac w górach i przy granicy na dodatek a co do szczyrku to bede musiał odwiedzic to miejsce - zawody ( ale moze sie nie odbędą ) ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Sławek co Oni chca od nas miejscowych???może im żal?? Masz racje słowacja jest 100razy lepsza ps .w szczyrku miejsce parkingowe zajołem 15 czy więcej lat temu:D pozdr Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 to gdzie wy górole jezdzicie ?? tylko słowacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 no my górole ,nie mylić z gorolami,jeździmy se po całym świecie no nojchentnij tam ka nie bierom za parkingi,no i tam ka nima kolejków do wyciongów. a piwo se bieremy ze sobom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Figo widze ze chumor dopisuje a taka stacje jedna ulubiona w regionie to macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Homar bo tak jest jak Figo mówi:D podro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 chocioż nie jestem góralem ani gorolem ino hapolem pieruńskim z Sosnowca to popieram SB:) ja wole jechać zum słowakisze republisze albo in da góra żar albo korbielów w ostatecznośći, bo w szczyrku od paru ładnych lat dzieje sie coraz gorzy, kiedy małe skrzyczne hulało jak łohoho dało sie zjechać rekreacyjnie i wogole a teros? 100letnia kolejka na skrzyczne co jedzie na góre 2 dni i po drodze nawet wójek fredek w gaciach ma dość tego zimna tak Cie przewieje , tylko łona działo tak naprofde no i te trasy na skrzycznym przecież to dolomity takie równe żę fujarka mała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 bugajson z tego altreichu to ma wszędzie dobry dojazd czy to w rejon podhala bo może śmigać "piękną" A4-ką czy też w Beskidy,lub na słowację a nasze ulubione stacje narciarskie są 800km od Cieszyna:D poza tym śmigamy wszędzie gdzie dobre warunki śniegowe i poznajemy nowo otwierane stacje jak np.Orawska Leśna a na Żar nie lubię bo od trzymania mokrych nart rękawice mokną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 Hm... a mnie ten cytat z p. starosty nie rozbawił, zrobiło mi się zwyczajnie przykro. I nawet zbojkotować Zakopanego nie mogę, bo lubię śmigać na Kasprowym. Mam tylko nadzieję, że nie będą sprawdzać stanu konta bankowego na rogatkach miasta, bo mi pozostanie pomarzyć o Goryczkowej. Pozdrawiam wszystkich górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 na pewno będą,może nawet już czytniki do kart bankowych na rogatki zamówili:) dutki przecie nojważniejse:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Julka a jakim autem jezdzisz ?? Bo ja słyszałem ze zaraz za nowym targiem robią preselekcje i w ten obszar beda wpuszczac Porschaki Gwiazdy BMW Maybachy Benki i Astony a do Księstwa Zakopane wjada juz tylko te trzy ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 no to kicha , Homar Pozostaję mi Słowacja i Alpy , bo wyczytałam , że w Szczyrk u też kicha , a w Białce trochę płasko jak dla mnie. A ocje tak bardzo się starali wychować mnie na patriotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Trzeba by było do Romka G. napisac ze to nie patriotyczne i on by z tym zrobił co trzeba ;D a co do Białki to jak dla mnie traska FIS - super, tylko te cudowne kolejeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 JC ma rację. W tym kraju żyją tacy ludzie i nawet gdbyśmy pękli to ich nie zmienimy. U nich najważniejsza argumentacja brzmi: NIE BO NIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia_i_M&Ms'y Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Straszne to! :eek: Jak dla mnie na razie władze Zakopca spowodowały, że od lat jeżdżę za granicę bo szkoda mi kasy, czasu i nerwów na jazdę po naszych trasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Ja nie mogę, co to ma być, segregacja jakaś ????? Jeśli chodzi o koszt zażywania nieprzyjemności nartowania in kurort Zakopane to są oni już w Davos a nawet ich przewyższają, na Szymoszkowej kupiłem karnet 10 przejazdowy zapłaciłem 60 zł i wyjeździłem go za 2 godziny. Nadmienię jeszcze brak karnetów terminowych chyba że się do dzisiaj coś zmieniło. To ile by tam kosztowała całodzienna intensywna jazda 180? a może 240 zł? Dokładnie, jak ostatnio się dowiedziałam, że tydzień nartowania w Zakopcu kosztuje więcej niż tydzień w Dolomitach,to szczęka,ręce i nogi opadają :eek: Za kogo oni się uważają? Podnoszą ceny i uważają, że tylko ta czynność zrobi z Zakopca "ekskluzywny kurort",zapominając o rzeczywistym podniesieniu jakości usług,dobre sobie Ja jestem przeciwko takim działaniom, nie uważam, że jestem gorsza od kogoś kto ma bardziej napchany portfel. Sorry, ale ten cały Gąsienica-Makowski to niech sobie zbada iloraz inteligencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 ten cały Gąsienica-Makowski to niech sobie zbada iloraz inteligencji Najpierw go oświeć co to znaczy. A w temacie , to ja sie podpisuje pod twierdzeniem , że Zakopiec to dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi