JC Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 Czy jechał ktoś ostatnio droga Cieszyn - Frydek-Mistek? Jest już czynna cała dwupasmówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 droga... w środę 4.10. byłem w czeskim Cieszynie i "start" był jeszcze zamknięty ale wyglądało na to ,że jest już cały odcinek gotowy tylko zdjąć barierki świeższych informacji nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Jeszcze chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Ct-fm Teraz pewno się dowiemy co z drogą Czeski Tesin # Frydek-Mistek bo JC napewno to obadał w pierwszej części swojego wypadu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Jeszcze nie czynna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 njaświeższe wiadomooooości!!! byliśmy dzisiaj z SB we Frydku i troszkę sobie poobserwowaliśmy tę ścieżynę biegnącą w tak ukochanym kierunku. prace wykończeniowe trwają tzn. montaż barierek energo i dźwiękochłonnych tak na moje oko być może jeszcze w tym roku pojedziemy w siną dal,co ja piszę ,co ja piszę ... w białą dal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Dodam jeszcze, że jechałem już nowym wiaduktem omijającym Belotin! To następna wiocha minięta! Czesi jadą z koksem, że hej! I jeszcze Wam coś powiem! Oto wypowiedź mojej córki w temacie co to jest autostrada cyt. - autostrada to taka szeroka droga, gdzie jest dużo słupów i panowie tam pracują i jest rozkopane i nie można przejechać - koniec cytatu! Ludzie skąd ona to wie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 może do Krakowa córkę wiozłeś A4:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Sypie dalej W Austrii niektore drogi i kilka przeleczy sa chwilowo zamkniete przewiduje sie oslabienie opadow ale konca na razie nie widac za "strassenbericht" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Własnie dostałem informację z Czech, że od dzisiaj jest już czynny cały odcinek autostrady Cieszyn - Frydek Mistek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Rewelka,a nie wiecie kiedy kasztany skończą autostradę od granicy Czech do Wiednia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 nasi w rejonie Skoczowa już też skończyli grzebać ,cały odcinek Bielsko-Cieszyn otwarli,jeszcze tylko dotrwać do 20 grudnia i.... hulaj dusza granic nie ma.A dobra droga i to we właściwym (najwłaściwszym) kierunku jest. :D nic tylko sprzęt brać w auto wsiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Wiecie co ...!? Spróbuję się w tym sezonie zakręcić koło ośrodków położonych blisko Wiednia. Może uda się wtedy uskutecznić wyjazdy weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 oby tylko nie bylo tak ze do granicy będziemy jeździć w dziurach a dalej po stole bo to w polskim typie budowy wpisane jest, dzisiaj rano np widziałem jak panowie w deszczu wylewali asfalt, tfu co ja gadam mieszanke bitumiczną.. no gdzie to w deszcz wylewac;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Jak to gdzie w Polszcze panie w Polszcze! Przecież to unikatowa technologia naszych drogowców. W ten prosty sposób mają dozgonne utrzymanie,bo czego nawet jeszcze nie uda się skończyć to już trzeba remontować Wiecie co ...!? Spróbuję się w tym sezonie zakręcić koło ośrodków położonych blisko Wiednia. Może uda się wtedy uskutecznić wyjazdy weekendowe może podasz nam jakie konkretnie ośrodki masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 njaświeższe wiadomooooości!!! byliśmy dzisiaj z SB we Frydku i troszkę sobie poobserwowaliśmy tę ścieżynę biegnącą w tak ukochanym kierunku. prace wykończeniowe trwają tzn. montaż barierek energo i dźwiękochłonnych tak na moje oko być może jeszcze w tym roku pojedziemy w siną dal,co ja piszę ,co ja piszę ... w białą dal;) No i jak tam z tą droga panowie?Wyjazd i powrót(Schladming) za Wami a tu zero informacji.Może były wczesniej gdzie indziej ale sie nie dokopałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Własnie dostałem informację z Czech, że od dzisiaj jest już czynny cały odcinek autostrady Cieszyn - Frydek Mistek! hucu na tym wyjeździe do witowa to chyba nie tylko narciarsko się realizowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Jechałem tą drogą 19.12 - jeszcze z przymusowym postojem na granicy. Czas przejazdu Frydek-Mistek - B-B około 40 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 No to ładnie...Kompromitacja... Najciemniej pod latarnią. Ale zmyliło mnie to z Czech. Bo jak nas jest trzech to zawsze za mało wódeczki.dlatego zrezygnowany nie doczytałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Uwaga: na tym nowo otwartym odcinku za Frytkiem w kierunku Cieszyna jest aktywny fotoradar pstryknoł mi fotkę jak wracałem ze Schladming, ale jak dojechałem do domu to se patrzę na moje autko i zastanawiam się w jakim jest kolorze:confused: bo zapomniałem, a nie widać, patrze na tablice rejestracyjne i myśle w du....e se to zdjęcie wsadzcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi