SKIer Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 powoli, powoli się zbliża upragniona zima, wieczory coraz chłodniejsze a rano przymrozki dzisiaj mieszkancy Krakowa z "radością" skrobali szyby w samochodzie o 7 rano na termometrze były +2 stopnie, a na błoniach we wschodzącym słońcu pieknie mienił się szron... cudowny widok Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 ciekawe czy Ci co z"radością" skrobali podzielają naszą radość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 Ci z rzeszowa nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 (edytowane) Ale potem śnieg jest tylko radością Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 jak to? Ci z rzeszowa nie bardzo czy Ty (z Rzeszowa) też do nich się zaliczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 Ja bardzo ciesze sie z tego ze robi sie coraz zimniej aczkolwiek nie cieszy mnie skrobanie szybek w furze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Skrobanie szyb mnie nie cieszy ale inne skrobanie to takkkk...hhahahaha a najbardziej lubie jak uszczelki przymarzną a człowiekowi sie spieszy pozdro Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Oj niechce się ludzią skrobać, oj nie,... często muszę do rowu przed takimi spier...ć, co se ino 2 dziurki na oczy paznokciem wyskrobali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 po,co? po co skrobać szyby można przecież wybić i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 SB, ja sie kiedys z takim spotkałem ... naszczescie skonczyło sie na otarciach - zauwazył mnie i skrocił droge hamowania z 500 do 200m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Porownujac analogiczny okres w zeszlym roku (tj. pazdziernik) mozna zauwazyc ze bylo jednak cieplej. W moim dzienniczku kolarskim, w ktorym zapisuje rozne rzeczy (wtym temperature) zanotowalem temperatury rzedu 18-20 stopni. Zywie wiec nadzieje, ze ta zima bedzie lepsza, tzn zimniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Hotrok pedałujesz ?? Szosa czy Xc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2007 Kiedyś XC, teraz praktycznie tylko szosa:D Ty Homar tez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2007 Właśnie w Trójce powiedzieli, że w Moskwie pada pierwszy śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2007 Witam Sławku,te pazurki to często tipsy i obawa o ich stan powoduje że robi się jedną dziurkę chuchaniem:)))...ostatnio na parkingu widziałem taka akcję.a potem jak mówisz nic klient/ka nie widzi i pełna improwizacja!!!...ja skrobie wszystkie boczne bo przód i tył mam podgrzewany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 Dzisiaj ma padać śnieg! Jak miło usłyszeć rano w radiu: w Polsce południowej możliwe opady śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi at Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 dzisiaj 13 a za oknem 16 stanowczo za cieplo,ale u mnie to roznie jestjak nie przypierdoli sniegiem to tylko patrzec wieden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 A ja zazwyczaj stoję w garażu więc nie mam takiego problemu. Ale mam takiego kolegę nawet się tu zarejestrował ostatnio(Witusiu pozdrawiam) co ma Fiata Punto i za boga by se nie dał szybek drapać ani tipsem, ani szkrobaczą, tylko odpala auto i czeka z uporem maniaka aż odmarznie, a to Fiat zanim się nagrzeje:( , no ale jak ma szyby z plexy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 A Ty z Wiednia jesteś? Zobaczcie jak jest teraz na Pitztalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 Może teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 Jaki piekny widok Do Hotroka ja xc ale to amatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 Widok piękny i nawet interaktywny:cool: - odświeża się co jakiś czas:) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 Fajnie jest poogladac kamerki w Alpach ale ja jednak wole jak u nas jest bialo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 A tak wygląda Hintertux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Na kamerce widac, ze nie jest najlepiej, ale tak bywa po 2 tygodniach bez opadu sniegu. Prognozy skromne bo ma byc dalej slonecznie i slaby wiatr, w czwartek krotkotrwala zmiana. Z ta zmiana rosna nadzieje na do 20 cm swierzego sniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi