Gość bobic Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Ja obstawiam: Hosp, Schild, ... Niedziela: Pallander, Matt, Kostelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 No to chyba bylem najblizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Bobic a zauważyłeś, że wymieniłeś wszystkich facetów na nartach jednej marki? Ale chyba nie wyjdzie, bo Kostelic nie jest w najwyższej formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Tak, moge zmienic na drugim Raich: Matt Raich Pallander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 Witajcie ! Jutro i po jutrze kolejne rundy PS zatem pasowałoby coś wytypować. To są moi faworyci Panowie: 24.11. Lake Louise CAN Abfahrt 1. Cuche 2. Miller?/Buechel 3. Jean-Baptiste Grange/ Peter Fill 25.11. Lake Louise CAN Super-G 1. Miller 2. Gruber/Scheiber 3. Buechel Panie: 24.11. Panorama CAN Riesentorlauf 1. Mancuso 2. Zettel/Poutianen 3. Paerson 25.11. Panorama CAN Slalom 1. Schild 2. Zuzulowa/Poutianen 3. Zahrobska ten slalom eksperymentalnie ale możliwie Czekam na wasze typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 29.11. Beaver Creek USA Abfahrt 1. Cuche 2. Albrecht/Grange? 3. Miller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Bode w tym sezonie całkiem nieźle, wychodzi mu na dobre usamodzielnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 ja uważam że wręcz przeciwnie... w jakiej formie jest to sie okaże za niedługo jak skończy sie szybkościówa a zacznie technika miller jak narazie nic nie wygrał wiec ja nie uważam ze jest w dobrej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 dla mnie i tak jest mistrzem figur dziwnych :-) na razie w generalnej jest całkim z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 dla mnie i tak jest mistrzem figur dziwnych :-) na razie w generalnej jest całkim z przodu Z figurami sie zgadzam w 100 % ;D ale oczekiwałem że bedzie wyżej bo sytuacja tego wymagała myslałem ze bedzie chciał sie pokazac przed federacją że te zakazy ( bus i imprezki ) były nie potrzebne a narazie to jest tak ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi