Homar Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 mysle ze ze 4bramki z 8 tyczek były by odpowiednie ?? Zeby nie przeinwestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Słoweńskie stacje nadają wszystkie zawody Pś na żywo STV1 i STV2 eurosport to kichaa pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 No nieeee Eurosport jest odlotowy: w kulminacyjnym momęcie jak wszystko ma się ku rozstrzygnięciu, słyszymy:"no niestety musimy kończyć transmisję nasz czas minoł........" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 reklama ważniejsza!to jest kasa i to rządzi,nie ma zmiłuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Figo ma racje sport sport i jeszcze raz kasa w tym przypadku, racecarver a orientujesz sie czy te kanały wystepuja w cyfrze+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Homar raczej nie ale poszukaj to mi chodzi fergusonie pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 poszukam a rai sport ?? wiem ze transmitowali PS w zeszłym roku ale nie wiem czy z austri ? Ktos cos wie w tym temacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Na pewno transmituje ORF http://dedhost-sil-027.sil.at/main/DE/WC/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 NO panowie ale obieglismy od tematu wiec proponuje zrobic tak kazdy pisze tylko miejsca 1,2 i 3 i przy nich nazwiska u kobiet i u mężczyzn w koncu ten temat to typer i w pierwszej rundzie bedzie to polegało na strzelaniu ale pozniej beda juz kalkulacje Mężczyzni: 1.Raich 2.Cuche 3.Palander/Svindal? Kobitki: 1.Mancuso/Kildow 2.Hosp 3.Poutiainen/Zettel Zdazyc moze sie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 No dobra, będe konsekwentny My: 1.Albrecht/Berthod 2.Bourque 3.Blardone One: 1Mancuso/Rienda Contreras(jeżeli wystartuje) 2.Hosp 3.Maze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 polsat sport extra daje na żywo przegapiłem pierwszy przejazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 O 3 drugi przejazd. Nie przegap SKI-maniac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 1Karbnon 2Mancuso 3Zettel jakiejs specjalnej sensacji nie było.No moze 12 miejsce Hosp. Zobaczymy co bedzie pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 No dla mnie 1 miejsce tej Karbnon czy jak jej tam to jest zaskoczenie a nie wiem czy zdazyłes zauwazyc kto wytypował najlepiej 2 panienki na podium :D miejsca troche nie tak ale typy trafne czekam na jutro na panow zobaczymy co sie podzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Jacku tak wg ciebie miala szczescie i forme czy tylko szczescie :> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Zauważyłem,zauważyłem.Wśród panów też nieżle wypadleś .Gratuluje!!!Moi faworyci musza jeszcze poczekac na swoje pięc minut. Szczerze mówiąc zasłużone zwycięstwo Svindala.No i b.duzy plus dla polsatu za transmisje. Co prawda 2-gie przejazdy z lekkim poslizgiem,ale generalnie wielki POZYTYW:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 No a jednak Svindal (nr 1 na mojej liscie:D ). Z tego co slyszalem to Polsat Sport ma takze transmitowac slalom z Levy i inne zawody PŚ. Czyzby ten, wdg. ex-ministra sportu, marginalny sport cieszyl sie jednak popularnoscia w naszym kraju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Nie jestem pewien czy to milosć do nart włodarzy polsatu spowodowała zainteresowanie pucharem.Pomogły nam raczej prawa rynku. Duża liczba stacji czy platform cyfrowych zmusza wszystkich do poszukiwania sposobów przyciągniecia nowych klientów.A,że jest nas niemało(choc zapewne nie wszyscy jeżdzacy na nartach interesują sie PŚ) coś się wreszcie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Polsat Sport extra oczywiscie bo w bardziej ogolnodostępnym Polsacie sport opłacało sie bardziej pokazac powt jakiejs cienkiej walki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 No cóż... nigdy nie jest tak dobrze,żeby nie mogło byc lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 NO dokładnie... założyłem nowy wątek w tym temacie i mysle ze przeniesmy sie tam a tutaj zostawiajmy swoje typy przed danymi zawodami co Wy na to? piszcie w nowym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 A co z typami na jutro i niedziele? Na jutro proponuje: 1.Zettel 2.Schield 3.Poutiainen Niedziela 1.Matt 2.Bygmark 3.Albrecht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Ja bym stawiał na Pallandera i Bode ... i trzymam kciuki za Kasię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 A Ja bym stawiał na stronkę tych trochę porypanych facetów i babek stawiających pierwsze kroki na nartach a także tych co już iskry zapuszczają spod krawędzi i sypią że aż ... lśni. Jacku dziwna ta kategoria gdzie trzeba się zderzać z prywatną stroną p. Malwiny xxx. która startuje w dysyplinie tak rzadkiej jak nawet nie wiem z czym to w narciarstwie porównać (freeride po żlebach z zagrożeniem lawinowym) ???. Sądzę że rozsądek wygra bo samo otwarcie strony (tej konkurencyjnej) trwa wieki i w sumie to nic wiecej jak tylko wodotryski. P.S. Nic więcej nie napiszę bo nie ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi