Homar Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 Kto wygra pierwsza runde Alpejskiego Pucharu Swiata ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Ciężko coś powiedzieć ale jestem fanem Hermana no to myśle że byłoby nieźle gdyby mu sie udało. A nowe nartki może mu posłużą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Łeee to juz dziadek choc wielki respekt dla niego bo był naprawde wielki i uwazam ze na pojedyncze tryumfy w szybkosciówce go jeszcze stac gigant i slalom niestety to nie dla niego już wiec Kulki nie zdobedzie, ja stawiam na Svindala bo go lubie, noo i chciałbym Matta pare razy na podium zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 moim skromny zdaniem w pierwszej 3 Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Myślę, że na podium mają szanse: Blardone, Svindal, Miller, Raich Niestety mam smutne wieści. Żadna z Polek nie wystartuje w Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 poniewaz ?? A ktos pojedzie cały cykl w slalomie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Giganta może pojechać tylko Gąsienica, a z jej formą (wg trenera) jeszcze nie jest najlepiej! Co do slalomu to pewnie Krasińska pojedzie w Levi i ... już tak do końca we wszystkich slalomach (jeżeli forma dopisze). Gąsienica pewnie będzie celować w giganty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 No to chociaz tyle Polskosci w PS, ja bym chciał Kasie zobaczyc na podium w tym roku nie mowie o generalnej koncowej ale przynajmniej w jednej rundzie bardzo bym sie ucieszył. A co do pierwszej rundy to wsrod panow zgadzam sie z Jackiem a kobiety?? Mysle ze czołówka to Mancuso, Hosp, Pearson, Kildow, Goetschl czyli cała pierwsza 6 bez Schild, a moze w nowym sezonie zabłysnie nowa gwiazda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 W tym sezonie slalom kobiet bym stawiał na naszą sąsiadkę czeszkę Sarka Zahrobska młoda i utalentowana pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 jeszcze mamy Słowaczkę Veronikę co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 Sarka to wielki talent z ale nie uwazam ze to bedzie taka Mariles Schild zeszłego sezonu bo wg mnie jest jeszcze za młoda jaka Veronike Zuzulową czy jakos tak?? Nie mam zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 W kwietniu miałem okazję pojeździć z Schild, no może obok, .... i przyznam się, że kopara mi spadała gdy patrzyłem jak zamiata! Razem byliśmy na World Ski Teście. Żebyście widzieli jak jeździ ... jej mama!!! Zatkało mnie jak sie dowiedziałem z kim Schild jeździ po stoku!!! Myślałem, że przyjechała z koleżanką zawodniczką, a ona do niej mamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Sarka i weronika to materiały na czołowkę Pś JC a masz numer tel do mamy?? JC a co tam testowałeś? :D Pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Cudze chwalicie swojego nie znacie, uważam ze nasz Kasia nie jest gorsza tylko za Sarką i jej zwiazkiem stoja sponsorzy i to mocni, nasza kadra pod tym wzgledem kuleje z tego co mi wiadomo a szkoda moze juz w zeszłym sezonie mielibysmy pudło w PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Homar a co sponsorzy maja do danego talentu i umiejentności??? z złej balietnicy nie zrobisz nic i o to chodzi a jak sie znajdzie młody diament to trzeba go delikatnie szlifować a nie zedrzec i koniec pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2007 Ojj maja ... jak masz diament to pójdziesz i ktos go wezmie i od ciebie kupi nie to samo co osoba napewno rozrózniasz takie rzeczy osoba - diament... No a tak na serio to sponsorzy maja i to b.dużo bez sponsorów to sobie puchar swiata mozesz w tv poogladac nawet jak jestes bardziej zdolny od MŚ, myslisz ze co jestes zdolny i ktos przyjezdza i łowi talenty na takie dziury i wioski? masz kase to jezdzisz nie to spadówa, troche wiem o tym uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 Homar znam przykłady z naszych zawodników najlepsze czasy bardzo dobre wyniki tylko zwiazek go tam nie widział i nie pojechał pojechał za niego ktos inny gorszy i to dużo miał przydzielone 15par nart dostawał 5 a co z 10parami??????zwiazkowscy sie dzielili. Apropos jak by był talent co by lał pare sekund naszym i cos by pokazał zagranicą np.miał by porównywalne czasy z kadrą B ausrti to niewierzę że by niestartował w Pś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2007 JA swoje ty swoje jak ma lac kogos za granica jak nie ma na to kasy ?? Moze byc i lepszy od Svindala albo Raicha no i co ?? jak bedzie jezdził u siebie na podwórku to nikt go z tamtad nie wyciągnie, a skoro nie to pokaz mi taki przykład z polski oczywiscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2007 Jezeli chodzi o panie to trzymam kciuki za nasz Kasie Karasinska. Zycze jej pudla, najlepiej kilka razy. Wsrod panow Svindal i Miller. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 22 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2007 jakie tv dają relacje? będzie na eurosporcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Z tego co pamietam to eurosport nie pokazuje relacji z zawodów w Austrii, ale nie pamietam o co dokładnie chodzi(pewnie o kase).A moje typy to szwajcarzy- Albrecht i Berthod. Jak odpala na poczatku moze byc nieżle do końca. I szkoda ,że Bruno Kernen zakończył kariere:( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 uu ja uwazam ze pojedyncze zawody to oni moga wygrac ale jesli chodzi o PS albo jakas kulke to raczej nie w ich zasiegu niestety 1 rundy PS nie bedzie dane nam poogladac gdyz eurosport nie ma praw do transmisji zawodow na terenie Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 A jak tam panowie z niemieckimi stacjami? Albo Polsatem Sport? Pamiętam, że rok temu dawali jakieś zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 ja nie mam pojecia jak z niemcami ale na polsacie sport był nocny slalom w zeszłym roku i chyba tyle jesli chodzi o transmisje na lajfie w Polsacie S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Obawiam się,że polskie stacje podobnie jak minister Lipiec,och przepraszam eks-minister:D wychadzą z założenia ,że w Polsce nie ma tradycji narciarskich.A te kilka milionów narciarzy to pestka w porównaniu z milosnikami szermierki lub waterpolo. Jedyna szansa to ustawienie tyczek na zeskoku Wielkij Krokwi i zmiana regulaminu-po telemarku kilka krótkich smigów Pzdr hucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi