Homar Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2007 noo ja moje komperdelle (otwarte takie plastikowe butelki odwrocone do góry nogami ) kupiłem ze 35 czy 45 zł w rzeszówku, poszukajcie na allegro napewno są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Homar sprawdz wiadomosci prywatne - zadalem Ci pytanko odnosnie wlasnie kijow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 no i juz na nie odpowiedziałem Pozdrawiam Gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakski Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 Witam, poniewaz jestesmy oficjalnym dystrybutorem firmy LEKI pozwolilem sobie odpowiedziec na pytania. Ochraniacze na rece (takze zamkniete) mozna przykrecic zarowno do kijow LEKI jak i innych firm. Jesli ktos ma kije LEKI i decyduje sie na zakup ochraniaczy zamknietych (tych przykrecanych w gornej czesci kija) to musi kupic ochraniacze oznaczone jako "TR" (podaje link http://www.krakski.pl/store/product_info.php?products_id=596 ) - w komplecie z ochraniaczami jest wtedy metalowa koncowka z gwintem ktora bez problemu montuje sie w kijach i do ktorej nalezy przykrecic ochraniacze. Nie wiem czy wystarczajaco jasno to wytlumaczylem:). Prosze o kontakt jesli ktos bedzie mial jakies pytania lub problemy ze sprzetem LEKI - pomozemy:). Przy okazji zapraszam na nasza strone www.krakski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 Jak jestes z Leków to powiedz mi czy system triggering bedzie dalej czy chcą go wyprzec tym nowym "cudem" z taka małą gumką zamiast tego żółtego plastika przy kciuku... ? Bo mam "projekt" zakupu tych kijiów gs i nie chce mieć dwóch róznych systemów A boje sie ze za niedługo nie dostane giętych z Tr np w Austrii już nie było ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi