Gość to ja Napisano 7 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2007 że ktoś musi zacząć. PIERWSZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2007 ... mozesz mi poowiedziec po co nabijasz posty ?? Jacku wiesz co sie robi z takimi zabawami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 Jezu! Tera sie kapłem Ja se tylko tak zażartowałem i teraz widzę, że to było głupie i nie na miejscu Bardzo przepraszam. Nie wiedziałem, że coś nabijam. Jest mi niezmiernie głupio, więc bardzo proszę o wyczyszczenie i wymazanie tego wcześniej i tego teraz, oraz ukaranie mnie za próbę zatkania serwera i sprowadzanie foruma na niewłaściwe tory. Jeszcze raz przepraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 Po akcie skruchy zostało Ci odpuszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 A ja bym znowu tak łatwo nie odpuścił. Niech barierki na moście na Białce koło Sfery chciaż za karę pomaluje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 100h prac publicznych ewentualnie umyc auto Jackowi skoro sie znacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 Nic nie mogę przeczytać bo mam strasznie słaby sygnał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 Antene na wyzsza palme musisz przełozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi