kpt Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 :eek: Na ile stopni ostrzycie Sl a na ile GS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 Sl - 87, Gs 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 4 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 Ciekawość.... JC oriętujesz się na ile stopni ostrzą krawędzie zawodnicy w PŚ SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 SL 87 i GS 87 pozdr maćko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 z kątami to jest różnie zależy od zawodnika czasem narta ma dwa kąty pod butem inaczej na dziobie też inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 Rozmawiałem przed chwila z Dagmarą Krzyżyńską, więc mam wieści z pierwszej ręki! Wygląda to tak: slalom i gigant - 87, 0,5 podniesienie krawędzi, stopka i dziób do 1 superG i zjazd - 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Hmmm pytanie od początkującego amatora: a co to podniesienie ? Może jakiś rysuneczek by ktoś znalazł opisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 skopiuj caly link i otworz w nowym oknie badziesz mial odpowiec www.narty.pl/index.php?id=301&tx_ttnews[pointer]=2&tx_ttnews[tt_news]=160&tx_ttnews[backPid]=140&cHash=f4728d58b3 na wszystkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 No dobra, tak czy siak, komu i gdzie oddać narty do serwisu w okolicach Katowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 No dobra, tak czy siak, komu i gdzie oddać narty do serwisu w okolicach Katowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 ja oddaje zwykle do serwisu na placu Wolnosci 8 w Katowicach... nie mam zastrzeżeń... pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 No to podniesienie między 0.5 a 1 to fajna zabawa. Już miałem tak pożeźbić sobie, ale doszedłem do wniosku, że dla amatora to bez przesady. Zostaję przy 0.5 Jak już jestem przy temacie podniesienia to czy ktoś wie może, czy atomiki slki 9 dalej mają wklęsły spód na 1/3 długości od dzioba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 Jeden z serwisantów mówił mi, że to chyba jakaś wada technologii stosowanej przez Atomica. Jeżdżę na Dynamicach (ta sama technologia) i mają ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2007 Jeden z serwisantów mówił mi, że to chyba jakaś wada technologii stosowanej przez Atomica. Jeżdżę na Dynamicach (ta sama technologia) i mają ten sam problem. Kurcze, dynamik też? Współczuję, bo niestety delikatnie mówiąc źle się jeździ na nartce z takim felerem. Jeździłem na różnych fabrycznie nowych atomikach i niektóre nie miały ochoty skręcać. Nie wiadomo było co się dzieje. Natomiast w trakcie serwisu wszystko wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Dynamik to tylko marka. Obecnie własność i technologia Atomic'a. W moich wada jest niewielka - widoczna tylko podczas serwisowania (pod skrobakiem). Jeżdżą świetnie a skręcają same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Haha za to wszyscy kochaja atomica ... znam takich ktorzy uznali by to za zalete bo to atomic!, a tak szczerze mowiac to ja bym sie pozbył tego jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 NIe wiem czemu nigdy nie przepadalem za atomiciem i nigdy nie mialem ich nart. A jak sie czyta takie rzeczy - "wklesle slizgi" - to juz w ogole ochota odchodzi do jazdy na tych nartach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Dokładnie Hot ja mam tak samo, z tym ze ja jezdziłem na atomach duzo razy ale nigdy nie miałem ich na własnosc, a poza tym to widziałem budowe tego wszystkiego w srodku... pianka i druciki w Sl9 ;( natomiast za młodu jezdziłem w butach atoma i to było cos ! naprawde super najlepsze buty jakie miałem w wieku juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 To była limitowana seria atomica z wklęsłymi ślizgami-do jazdy po szynach. Czesto korzystał z nich Byrcyn do ściagania wagonów wjeżdżających na Gubałówke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 hehehehe Hucu widze ze ty to niezly jajcarz jestes:D Do Homara: tez mialem okazje sie "przejechac" ale to nie byla milosc od pierwszego slizgu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Humor mi dopisuje,bo jutro jade na NARTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Hotrok w tym nie da sie zakochac Gdzie sie wybierasz Hucu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Do Soelden,więc byc może trzeba badzie zweryfikowac niedzielne wyniki giganta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 z pewnoscia wierze w ciebie przeslij mi na emaila filmik jak ładujesz na tej sciance mam nadzieje ze nie w pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 O kurde dopiero mnie puściło:) ssspppoookkkooo dddaaammm rrraaadddeee. Acha kolegom zwolniło się jedno miejsce do Soelden na dzisiaj (wyjazd o 20-tej) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi