SB Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 To tak chyba pytanie tochę do Bobica: Co się stało z RX FIRE z zeszłego sezonu bo zaglądam do Intersportu i coś nie widzę ich, a napewno zostały, a liczyłem że może bym je kupił w dobrej cenie. I 2 pytanie jeśli ich nie porombaliście i zaniedługo się pojawią w sklepach to jak przypuszczam będą tańsze o jakię kilkaset zł od modelu na ten rok czy warto dołożyć te parę stów za nowy model:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Sie pojawia na pewno.Co do ceny to nie wiem, ale zadzon najwyzej do Radka do Skirace www.skirace.pl i spytaj sie w jakiej cenie oni maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack_2 Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Witam, akurat dzisiaj widziałem w Intersport w Poznaniu. Model zapewne zeszłoroczny. Cena z wiązaniem (chyba FX12 ale nie zwróciłem uwagi) ok 1600 PLN Pozdrowienia Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Na koniec sezonu 06/07, którego defacto nie było, RX Fire z wiązaniami FX12 w Intersporcie w Krakowie wysprzedawali po 1299 pln!!! (długosci 155 i 160) zastanawiałem się nawet wtedy nad kupnem, jednak ostatecznie zostawiłem sobie "stare" WC 05/06 na kolejny sezon. Teraz jeszcze nie widziałem ich w sklepach. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Powiedz prosze jakie długie Cię interesują?Mam pare par na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Napisałem na prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2007 Sławek czyli Fischer? hhhmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2007 W bielskim Intersporcie są już RX i reszta kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 tak są ale tylko na 155 i droższe niż na jesień, no...cuż koszty przechowania wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 Na allegro jest sporo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Witam,ja równiez kieruje pytanie do Bobica...bardziej techniczne?....czym tak naprawdę różni się seria RX FIRE sezon 07/08 od RX 06/07?...ja mam RX6 i model RX6 FIRE ma tą samą talię,a różne grafiki?...czy są jakieś różnice w konstrukcji?...i co możesz powiedzieć o nowej linii RX HEAT,co ona wnosi,czego nie było wcześniej?....dzięki za podpowiedz...Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Seria rozni sie kolorem tylko, no i nazwa - RX6 - RX6 Fire. Co sie tyczy nowej serii RX Heat, to poszukaj - bylo w portalu. JC dosc ladnie opisal o nowej grupie HEAT. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Dzięki za odpowiedz...Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi