mysiauek Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 Nie wiem czy inni tak mają, ale przeglądając nowe kolekcje, mam ucięty tekst, polowe nart itp Nic wielkiego, ale może to tylko u mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 Możesz mi podać przykład? Wtedy będę wiedział dokładnie czego szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 Problem ze zdjeciami wystepuje u mnie tylko w Internet Explorer. Zdjecia nart sa wyswietlone do polowy. Zdjec kaskow i gogli nie ma prawie w ogole. W Operze wszystkie zdjecia wchodza bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 No. Teraz moge spokojnie przegladnac kolekcje 2008. Zdjecia wchdza bez problemu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 Nooo pracuje się ... kurde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Przeglądałem dzisiaj nową kolekcję nart Dynastara i zdjęcia ledwo się otwierały. Właściwie to wszystkie inne ładowały się szybko i bez problemu a przy grupie Speed ciągle wyskakiwało że jest jakiś błąd na stronie, a jak się już załadowało (po 3-krotnym odświeżeniu strony), to powięszenie zdjęcia nie działało właściwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Sprawdzałem i u mnie pod IE7, Operą i Firefoxem działa wszystko OK. Czasami zdarza się, że powiększenie się źle załaduje ale po F% (odśwież) działa poprawnie. Wczoraj zmodyfikowaliśmy sposób wyświetlania sprzętu i większość problemów zniknęła! Spróbuj usunąć w opcjach pliki tymczasowe, bo flesz ma to do siebie, że nie lubi sie odświeżać! Dziękuję za uwagi - są dla nas bardzo pomocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi