Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Nie ma forum ski-turowców?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...

pewnie "wszystkie" w Alpy wyjechali :cool:

bo mi "pod prąd" cała masa ich łaziła kiedy ja sobie spokojnie w dół szusowałem

a w tej mgle to by się im halogeny przydały

ale całkiem poważnie to jestem pełen podziwu dla ich kondycyjnego przygotowania i samozaparcia

A może są foczki.

a foczki to na innych stronkach spotkać można:p

Ujawniam sie i czekam na propozycje:).... skiturowe!;-)

No to witam, choć ja nie z tej "branży"

ale....ale.... ujawniam się?.......uajwniam się:confused: jako że SB jestem więc pełna inwigilacja, a tu w profilu nic nie widzę, aaaa powinno być:

Kilka słów o sobie:koniecznie....................

Narty:.................

Buty:...................

Wiązania:....................

Kije:..........................

Gogle:.....................

Styl jazdy: nie koniecznie

Poziom umiejętności: nie koniecznie

Imię:..................

Miejscowość: konieczne..................

O proszę, jaki oddźwięk... Co prawda żaden z panów chyba nie turuje, ale zawsze to miło... Może uda mi sie któregoś z Was nawrócić....albo odwrócić ;)

Ze śniegiem faktycznie kiepsko, ale może w końcu los się odmieni. Dziś w Katowicach odnotowałam krótki przelotny opad!

Pozdrawiam wszystkich czekających...

K.

Dzis rano przez krotka chwile (odsniezajac samochod i skrobiac szyby!) mialam nadzieje. Teraz patrze za okno i mam ochote na .... rower :)

Da sie gdzies w ten weekend poskiturowac? Macie jakies informacje o sniegu?

Ktos sie wybiera?

• 3 weeks later...

Po przeczytaniu wątku olśniło mnie- byłem ski-turowcem.:);) Oprócz Bieszczad zaliczyłem wszystkie polskie pasma górskie, a w nich najwyższe górki na nartach ( poza Rysami, ale Kasprowy i Czerwone Wierchy tak). Było to wprawdzie parę lat temu, o takich nartach jak dzisiejsze nie marzyłem, bo nie wiedziałem, że istnieją :rolleyes: Podchodziliśmy i zjeżdżaliśmy na tzw. "śladówkach". Pamiętam, że największe problemy mieliśmy z WOP-em, po prostu za szybko się dla nich przemieszczaliśmy, nie docierało do nich, że grupa o której meldowali im koledzy z poprzedniego posterunku może już dotrzeć do następnego.Z Ciśca na Pilsko, widoczek z Pilska na tatry. Zdjęcia były robione równe trzydzieści lat temu, widać, że śniegi były inne.

P21.jpg

P51.jpg

p41.jpg

P11.jpg

P21.jpg.9d5838025a94d0454113bddb7802df11.jpg

P51.jpg.d04c54c7cae561ea218645e3352b230f.jpg

p41.jpg.e641918b6d4ef200272383f7c3b704f1.jpg

P11.jpg.a6ef465eb566f7b4d5cf196a8ad2cfaf.jpg

• 1 month later...