kpt Napisano 2 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2007 A może są foczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2007 Powoli .... ujawnią się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość carina Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 ujawniam sie Ujawniam sie i czekam na propozycje:).... skiturowe!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 pewnie "wszystkie" w Alpy wyjechali bo mi "pod prąd" cała masa ich łaziła kiedy ja sobie spokojnie w dół szusowałem a w tej mgle to by się im halogeny przydały ale całkiem poważnie to jestem pełen podziwu dla ich kondycyjnego przygotowania i samozaparcia A może są foczki. a foczki to na innych stronkach spotkać można:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ujawniam sie i czekam na propozycje:).... skiturowe!;-) No to witam, choć ja nie z tej "branży" ale....ale.... ujawniam się?.......uajwniam się jako że SB jestem więc pełna inwigilacja, a tu w profilu nic nie widzę, aaaa powinno być: Kilka słów o sobie:koniecznie.................... Narty:................. Buty:................... Wiązania:.................... Kije:.......................... Gogle:..................... Styl jazdy: nie koniecznie Poziom umiejętności: nie koniecznie Imię:.................. Miejscowość: konieczne.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ujawniam sie i czekam na propozycje:).... skiturowe!;-) A gdzie tu foczyć jak np. na Chochołowskiej jest jak w kwietniu tylko krokusów brakuje pozdr w oczekiwaniu na śnieg MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość carina Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 O proszę, jaki oddźwięk... Co prawda żaden z panów chyba nie turuje, ale zawsze to miło... Może uda mi sie któregoś z Was nawrócić....albo odwrócić Ze śniegiem faktycznie kiepsko, ale może w końcu los się odmieni. Dziś w Katowicach odnotowałam krótki przelotny opad! Pozdrawiam wszystkich czekających... K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 no miło carina z Twojej strony też oddźwięk w profilu publicznym aha mnie już nie nawrócisz ani nie odwrócisz ale popieram to co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość carina Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Dzis rano przez krotka chwile (odsniezajac samochod i skrobiac szyby!) mialam nadzieje. Teraz patrze za okno i mam ochote na .... rower Da sie gdzies w ten weekend poskiturowac? Macie jakies informacje o sniegu? Ktos sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Planuję z kumplem tour gdzies w okolicach Hali Gąsienicowej (zależnie od warunków) - może Zawrat, może Świnicka przeł. albo Skrajna. Pożyjemy zobaczymy. Ale w pierwszej kolejności muszę zregenerować foki pozdr MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość carina Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Jesli bedziecie mieli ochote na towarzystwo chetnie sie z Wami wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Lawinowo?? Kiepsko sie ta niedziela zapowiada. Już jest 3 stopień, a przy takim opadzie jaki zapowiadją na niedzielę to może być nawet 4. Zobaczymy jak będzie. pozdr MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość carina Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Widzę pełen profesjonalizm, super! Czekam na decyzje K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 Po przeczytaniu wątku olśniło mnie- byłem ski-turowcem. Oprócz Bieszczad zaliczyłem wszystkie polskie pasma górskie, a w nich najwyższe górki na nartach ( poza Rysami, ale Kasprowy i Czerwone Wierchy tak). Było to wprawdzie parę lat temu, o takich nartach jak dzisiejsze nie marzyłem, bo nie wiedziałem, że istnieją Podchodziliśmy i zjeżdżaliśmy na tzw. "śladówkach". Pamiętam, że największe problemy mieliśmy z WOP-em, po prostu za szybko się dla nich przemieszczaliśmy, nie docierało do nich, że grupa o której meldowali im koledzy z poprzedniego posterunku może już dotrzeć do następnego.Z Ciśca na Pilsko, widoczek z Pilska na tatry. Zdjęcia były robione równe trzydzieści lat temu, widać, że śniegi były inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 nie mogę wstawić kilku zdjęć na raz, więc może tak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 Jak można wstawić więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moofook Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 faktycznie, te zdjęcia to już mają parę latek... ale super i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 pozazdroscic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi