Homar Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 nexcom jak zdrowie ?? Łąkotki całe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Swoją drogą, jazda fun cały dzień... nóżki oj nóżki. Trzeba miec końsko mocne kopyta by tak funować. eee nie jest tak zle wrecz przeciwnie kompensacja powoduje ze nie ma takich przeciazen ... nexcom jak zdrowie ?? Łąkotki całe ?? a dziekuje za troske wszystko wporzadku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 A co z fanem??? Nic, czyli to co się miało stać. Coraz częściej jest traktowany jak ciekawostka, bo jako twór sztuczny nie miał racji bytu w wielkim sporcie, a w narciarstwie amatorskim może być traktowany przez niektórych jako chwilowa odskocznia od mormalnej jazdy na nartach. Pisze to ten, który też miał kiedyś chwile jazdy bezkijkowej, ale połapał się, że to bez sensu na dłuższą metę. Przepraszam urażonych. Pozdro. Aha, jeszcze jedno. Zapomniałem dodać, że patrząc na zdjęcie nexcom nie można fanowi odebrać walorów wizualnych, oczywiście w tylko wykonaniu znajacych się na rzeczy, a tych jest bardzo niewielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 No patrzac na avatare nexcoma nie mozna nic wyniaskowac bo prawie nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Homar,(usunięto z powodu niezadowolenia 1 z użyt., p.). !!!!! Ps: Wtedy jak zamieściłem jeszcze na starym foprum w profilu zdjęcie to ktoś napisał że wygląda to jakbym głowę wkleił do rezty części tłowia; bo w sumie to tak trochę wygląda, ale to z racji wysokiego ciemnego golfa na szyi. A najśmieszniejsze to było że ta osoba co to napisała miała zdjęcie w kasku, w goglach i w apaszce zasłaniającą całą tearz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Noo i co w zwiazku z tym? nielubie jak sie do mnie pisze/mowi marcinku co do avatary przeciez tam nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Noo i co w zwiazku z tym? co do avatary przeciez tam nic nie widac Odpowiem na to 2 wpierw: co można zobaczyć na foto 2*2cm, ale tam akurat widać że kolega jest ładnie wyłożony i zasówa fanem i nawet widać że robi to na nartach i po śniegu(przynajmniej ja to widzę).Napewno w orginalnym roziarze jest to ładne zdjęcie:) ! A na twoim zdjęciu co widać, nie polemizuję na tym punkcie bo to indywidualna sprawa każdego jakie foto zamieści i nie powinno się tego krytykować, a to właśnie jest odpowiedz na Twoje I pytanie. Poprzedni post mam nadzieję że ku Twojemu zadowoleniu zmodyfikowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Seba chyba sie nie rozumiemy ja nie miałem na celu upokorzanie ani smianie sie z nikogo tylko chiałem powiedziec nie wiem komu, kto tam wyzej napisał ze "widac to na avatarze", bo na tej avatarze nic nie widac noo poza tym ze ktos jedzie body a co do mojego foto to co to mam tam dac ?? 20 kb to troche mało wiec nie rozumiem o co Ci chodzi ?? tam nie ma byc widac jak wygladasz tylko to czym sie legitymujesz na forum mojej ukochanej zuzlowej Stali mam w avatarze Tony Rickardssona i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Noo i co w zwiazku z tym? nielubie jak sie do mnie pisze/mowi marcinku co do avatary przeciez tam nic nie widac a kolega pomyślał ze może ktoś też nie lubi ... ;-) a i dobrze że nie widać ... specjalnie dla Ciebie teraz na przekór zmieniłem bo wątek chyba lekko naciągamy w kierunku nie związanym z tematem. Wróćmy do fun. Szkoda że wycięto cześć mojego posta powiem tylko tyle (żeby ktoś znowu nie wyciął) że są 2 szkoły w Polsce które pracują z kursantami nad kompensacją a uważam że to klucz do sukcesu , z zeszłym sezonie jedna z tych szkół zrobiła szkolenie TYLKO funowe - warsztaty funcarvingowe miałem przyjemność być ich uczestnikiem cieszyły sie sporym zainteresowaniem . W tym sezonie już na wstępie wiadomo że bedą napewno 2 a czas i ilość chetnych pokaże czy nie wiecej. JAki wniosek ... poza tym zawsze prościej pobujać sie śmigiem czy skrętem równoległym ale dla jadącego to nie ta sama "adrenalina" . Walory estetyczne dla obserwatora z boku to kwestia gustu co kto lubi i mysle ze tak naprawde o to wlasnie chodzi. Dlatego podoba mi sie wypowiedz TO_JA bo on przynajmniej spróbował i stwierdził ze to nie jego droga i to jest ok ale najbardziej smieszą mnie wypowiedzi starych wyjadaczy szkoły PZN (czasem z dużym napisem na plecach którego sponsorem jest literka "i" )którzy kompensacje znają z obrazków ale twardo ją negują a w życiu nie poczuli "blusa" , bo tak naprawde kompensacja to wstep do fun i nie koniecznie jeźdząć kompą trzeba funować. Przyjemność też duża wrażenia estetyczne o niebo lepsze a i zmęczenie mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 uspokójmy emocje - idziemy w złym kierunku. Koniec tematu - avatar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Kompensacja? Wiesz co jezdze Funem od paru lat, mojim mentorem jest ktos niegdys bardzo znany i kompe umiem bardzo dobrze moge byc troche nie skormny ale jesli chodzi o fun to nie wiem co i jak robie to odruchowo, jedynym mojim problemem było to ze wciągało mi górną noge własciwie to kolano do srodka skrętu co owocowało pieknymi glebami. Nie traktuje funu jako głowna rzecz dla ktorej jezdze na nartach Fun to dla mnie tylko odskocznia noo a w zeszłym roku gdy bylismy we włoszech spoodkalismy jakas grupe i udanego pana instruktora ktory uczył Funu ludzi ktorzy nie umieja prowadzic równolegle nart... , a sposób jego nauki tez pozostawiał wiele do zyczenia koles uczył ludzi zaczynac skret body na siedząco, tzn siedzac na wiazaniu tyłkiem... a w grupie 3 małolatów,4 osoby po 30 lat, 6 po 40 2 po 50 itd i mysle ze to tez miedzy innymi oczywiscie dzieki takim instruktorkom fun i w ogole narciarstwo umiera, smutne ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Homar! tam gdzieś od Twoich stron czyli z Rzeszowa jest taka szkoła Txr czy Xtr nie pamiętam ale napewno wiesz o kogo chodz na swojej stronie internetowej mają parę filmików z Alp z dość efektownie wygladajacą jazdą:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Kompensacja? Wiesz co jezdze Funem od paru lat, mojim mentorem jest ktos niegdys bardzo znany i kompe umiem bardzo czy to ozn. ze nie łączysz kompy z funem bo nie zrozumialem chyba (moze to jeszcze efekt wczorajszej imprezy) poślij mi w prywatnej kto może mamy wspólne korzenie (bo tu ci pewnie wytną albo spróbuj) Nie traktuje funu jako głowna rzecz dla ktorej jezdze na nartach Fun to dla mnie tylko odskocznia ja przeciwnie - pewnie jestem monotematyczny ale to dla mnie na dzisiaj podstawa - może kiedys "dorosne" we włoszech spoodkalismy jakas grupe i udanego pana instruktora ktory uczył Funu obejrzyj film szkoleniowy SIiTN PZN ... a sposób jego nauki tez pozostawiał wiele do zyczenia koles uczył ludzi zaczynac skret body na siedząco, tzn siedzac na wiazaniu tyłkiem... jak wyżej piekne boooooooooty budy? baty? bo napewno nie body dzieki takim instruktorkom fun i w ogole narciarstwo umiera, smutne ale prawdziwe może nie tak dramatycznie ale napewno jest ośmieszane pozdrawiam ps.no tak dyskutować możemy ps2. nie obrażam tu SIiTN bo w zakresie "standardowym" hyle czoła za umiejętności , ale w temacie funa mogli chociaż zrobić jakieś konsultacje bo ta cześć filmu to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Homar! tam gdzieś od Twoich stron czyli z Rzeszowa jest taka szkoła Txr czy Xtr nie pamiętam ale napewno wiesz o kogo chodz na swojej stronie internetowej mają parę filmików z Alp z dość efektownie wygladajacą jazdą:eek: tak to Rafał - Rafał Wilk z Rzeszowa z XTR Sport film przezemnie byl oglądany pewnie nie skłamie jak powiem ze ze 100x gość jest niesamowity dosłownie ze stali podziwiam miał bardzo cieżki wypadek żużlowy : http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=1643 obejrzyjscie film , ciesze sie że już "wrócił" do siebie i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Siema wszystkim jak juz sypiecie nazwiskami sie "troche" z nim znam ) Wolf miał glebe i od tamtego momentu nie jest juz tak jak dawniej teraz juz nexcom wierzysz mi ze znam sie na rzeczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 teraz juz nexcom wierzysz mi ze znam sie na rzeczy ?? przeczytalem wszystkie swoje posty i nie bylo tam momentu zebym mial cos podwazac lub nie wierzyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Koniec tematu bo widze ze wszyscy "lac homara" okej sory na tym zdjeciu widac wszystko a ja nie wiem co to narty i fun a XTR to ja znam ze zdjec, a swoja droga wiecie co to za skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 Koniec tematu bo widze ze wszyscy "lac homara" okej sory na tym zdjeciu widac wszystko a ja nie wiem co to narty i fun ej homer wyluzuj szkoda czasu na takie jałowe dyskusje , nikt nikogo nie leje i nie bedzie lał ma byc fun fun fun ale jak juz ciagniesz to na zdjeciu nie widac nic bo 20kb nie miesci wiecej ... a ja juz dobrze wiem ze wiesz co to sa narty i fun wiec nie sciemniaj ... odcinam teraz ten watek _____________________________________ juz teraz tylko fun pozdrawiam szczegolnie homera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 a XTR to ja znam ze zdjec, a swoja droga wiecie co to za skrót? odpowiedz : X-treme Team Rafal nie mogłoby być inaczej to cały Rafał (pozdrawiam serdecznie) jaka nagroda ? prosze o wysłanie pocztą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2007 odpowiedz : X-treme Team Rafal nie mogłoby być inaczej to cały Rafał (pozdrawiam serdecznie) jaka nagroda ? prosze o wysłanie pocztą ... tak dobrze go znasz ?? Nad nagrodą sie zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 tak dobrze go znasz ?? niestety nie mialem tej przyjemnosci poznania go osobicie - jeszcze - ale moze kiedys ... a to jak z kanonem lektur szkolnych nie koniecznie trzeba znac osobiscie autora aby miec "respekt" dla jego , jego utworow i tego co robi i jak to robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Myślę że jak wyżej ktoś zauważył moda zalezy od lansu. A że moda się wraca więc tylko czekać powrotu nart o extremalnym taliowaniu 10m ....8m, producenci zaczną znów zasypywać sklepy funcarverami na 30mm płytach. Tymczasem pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Hah nex niezłe porównanie no ja tam wieszczów nie chciałbym poznac , Ja nie do konca sie z tym zgodze ze to wszystko zalezy od lansu bo ja wsumie zacząłem jezdzic funem gdy to przestało byc popularne i nie bylo takiego boom na a co do firm to tak jak pisałem wyzej one po czesci tym sterują wypuszczajac odpowiednie kolekcje zadrudniajac odpowiednie twarze do promocji marki i danego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Dla chcącego nic trudnego;p moim zdaniem mimo tego, że firmy nie wypuszczają fun'owych deseczek, fun'em można jeździć dalej:), albo rozglądnąć się za jakimiś używanymi dechami, albo śmigać na slalomkach jak np. robie to ja. I powiem Wam, że gdybym miał wybór nart do fun'u to bez wahania wziąłbym slalomki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Panowie jak ktos napisał o supershapach "cichy powrót funcarverów...." Więc nie ma chyba tak żle z funcarvingami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi