SB Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2007 A ja Nie jesteś sam:). Ale to bardzo nierozsądne Jacku z gołą głową w zimie, zdrowie własne ryzykować dla forum. Proponuję zasady jak przy foto do pasportu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Nieeee no ja nie mogeeee w zoo dobre!!! Homar !!! A niby kim tam był? Ja też muszę sobie foto zrobic ino braciak ze mnie polewę ma że mały orzeszek na łepek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 cos jak Herminator ze spuchniętym pyskiem (wyglądam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 hahaahahah to fakt jak Gołota po walce lub Herman a ciekawe czy rzucali mu banany w zoo????? pozdro Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 (edytowane) ZOO jest w Oliwie a nie w Sopocie Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Sopot... Ale Czarny napisał że na wakacjach tam był a nie na wczasach. Bo on normalnie to se na O.H.P. był na zmywaku:D .Wiecie co to OHAP i zmywak mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Haha Robalku wiem wiem gdzie jest zoo ) bywam w Trojmiescie czesto szczegolnie na wakacjach, z tym ze nie chciałem byc taki dokładny a co do monciaka to nie podejzewam zeby on wiedział co to jest on tylko usłyszał ze to pokazowe miejsce jest to odrazu do sklepu: Tani Armani + lakierki i góra dół góra dół machając kluczami do mesia na smyczy ,moze to był trening przed zimą ?? Sławku O.H.P no jednak tam trzeba juz cos umiec myslałem o CKU ( Co kto ukradł? ) profil murarz akrobata gangster to maks co bym mu dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2007 Dobra Panowie dajmy spokój waflowi... w styczniu mamy zawody!!!! Kto z was się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 come back home! No nie do konca same wakacje. Pracowałem w Marcopolu w Chwaszczynie. A moja kobitka na Monciaku. Ogólnie to po miesiącu miałem dosyc tego trójmiasta. Plaża lipa straszna w Sopocie petów i syfu mnóstwo. Jak mieliśmy chwile czasu to do Karwi na plaze jezdziłem. Naprawdę pięknie tam było. Ale ludzi wszędzie w ... masakra. przez pierwszy miesiąc mieszkałem w Żukowie koło Przyjąźni(Kartuzy) i do pracy miałem bliziutko no ale później sie przenieslismy i do roboty musiałem dojezdzac kurde 40km ogien. No a najczęsciej to w Witominie bywałem tam miałem ziomka z pracy no i Wrzeszcz tam tez było spoko. Aha normalnie widziałem dom do góry nogami i najdłuższą deską świata na jakims zadupiu nie pamietam gdzie ale gostek ma tartak robi domki na zamówienia i normalnie ma nawet pociag z Syberi , dom Sybiraka itd. Takie wspomnienia. \ (jak chcecie zobaczyc fotki to przesle ten dom jest spoko ) Co do zmywaka to musze Cie rozczarowac SB nie dało rady wszyskie zajęte były. A poniewaz gosc wyuczony jestem i naumiany to pracowałem sobie na pełnym wypasie. HA! Jezeli chodzi o jakis powrót to chyba szalejecie. Przeciez ja nigdzie nie odfrunowłem i nie mam zamiaru , czasu mam mało bo mój promotor wiecznie jest na zajęciach. Ale jak tak stawiacie sytuation to okej , tak wiec mam nadziej i MARZE aby "mój powrót oznaczał mnóstwo sniegu ehh tego naturalnego oczywiscie. A jak thu thu thu bedzie tak jak w zeszłym roku z zimą to ja wezme duzy gumowy młotek i pier....lne sie nim w łeb :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 No Rejsowy menie to wpisz no tam adasia na te zawody jak jakies są.Waflu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2007 Ojj Czarny Czarny widziałem ze jestes na forum i tylko czekałem az cos wymodzisz cudo, czyzby Cie ktos pokory nauczył ?? Gdzie to pracowałes, gdzie ?? Nie mogłes tak odrazu od zawsze byc spokojny... A co do powrotu to sam kiedys napisałes ze masz dosc tego forum i Cie juz wiecej tu nie ujzymy ( moze jestes skłócony z samym sobą ) jednak wrociłes a ty wiesz gdzie jest karwia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 Hmmm... chciałbym spotkać tego Czarnego. Nie żebym miał coś do czarnych - każdy powinien mieć jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 Pax, Pace , Mir .... chłopy nie kopmy leżącgo. apeluję o pokój. (jakowyś patos mi się tu wkradł) bo atmosfera robi się gorąca,oj gorąca a to sprzyja topnieniu śniegu. w naszych warunkach klimatycznych każdego płatka szkoda:rolleyes: co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 Co my na to ?? Wg mnie to swietny pomysł ale ten lezacy sam chciał sie potknąc i wywrócic to dlatego i mysle ze juz bedzie okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 A ile się jedzie do Trójmiasta? Przy 180 jakieś niecałe 4 godziny , e gdzie tam jest prawie lato to 3.15. Do pracy 40 kilosków, to przy 200 (na luziku) 12 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2007 Eeee... no to ja lepszy jestem bo do Gdańska(a to chyba koło Sopotu jest) z Bielska to za 2 i pół godziny byłem:rolleyes: ......tylko że Cesną i nie szybciej niż 200/h:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 Apeluję o rozsądek... Panowie nie widzicie że wafel juz się uspokoił? Hahahahahaaaaaa!!! Sławek przemyślałeś co Ci napisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 To o nartach:confused: Myślę, cały czas myślę. A z tymi autami mnie nie strasz:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 Spokojnie wyluzuj. Kolega ma rocznego Megana i fajny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 megane i cesna no,ooo z tym meganem to dogiołeś a co do Cesny to szybciej się już nie da bo Cesna 172 leci max 228km/h czyli 123 węzły na poziomie morza ale mądry jestem co..oooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 (edytowane) Czarne bajania W zasadzie tyle Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 A jest Snowpark w trojmiescie ?? kiedys gdzies czytałem o tym ze ma powstac ale jak to sie dalej potoczyło to nie wiem, wie ktos cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 (edytowane) nie byłem, więc ... Edytowane 26 Grudzień 2008 przez Robalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 projekt mieli ambitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi