Boogie Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 to SB sosnowiec po drodze masz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 to SB sosnowiec po drodze masz:D SB pojedzie swoim "krowiokiem" to na stojąco trochę luda się tam zmieści warunki komfortowe bo po schodach wchodzić nie trzeba (winda) i ciepełko na pokładzie:D nie wiem tylko czy przepustowość kolejki nie będzie za mała jak SB nazbiera komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 SB ja bede czekał na Shellu w Tychach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 To SB i tak pojedziesz pewnie przez Bochnie, stane na obwodnicy (a mam do niej 2 min) to nawet zatrzymywac sie nie bedziesz musial, troszke tylko zwolnisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 w biegu na szybko wskoczysz:P figo mówiąc krowiokiem to co to miałes na myśli:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 figo mówiąc krowiokiem to co to miałes na myśli Jak to pisałem siedział u mnie Wituś i pytał:"a będą to wiedzieli co to krowiok" no krowiok to taka dwukołowa przyczepka ciągnięta za traktorem do wożenia krów albo wagon jakim Pawlak jechał na "ziemie odzyskane" a my z racji zawodowych posiadamy samochody kontenery które ja sobie nazywam krowiokami.(to tak z gwary śląska-cieszyńskiego) a tak na marginesie nie myślałem,że Świeradów będzie się ciszył takim zainteresowaniem mas narciarstwa polskiego:D :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 to tylko burza w szklance wody:P a panowie to jaka branża jeżeli można zapytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 SB ja bede czekał na Shellu w Tychach;) No to niestety będziesz musiał przelecieć na drugą strone Alpen Strase* z 6 km. w kierunku Kobióra na BP bo tam chętniej tankuję i nawet przedchwilą to tam czyniłem, jestem przerażony- do mojego nowego krowioka wchodzi za 530 zł gnojówki*:eek: To SB i tak pojedziesz pewnie przez Bochnie, stane na obwodnicy (a mam do niej 2 min) to nawet zatrzymywac sie nie bedziesz musial, troszke tylko zwolnisz W tym dole?, jest problem winde uchyliś w czasie jazdy, więc mam bardziej komfortowe rozwiązanie albo BP w Wieliczce albo w Dębnie w obie strony chyba taka sama droga:D to SB sosnowiec po drodze masz No z Tobą mam problem bo odkąd byłem w tej ładnej stacji ASO zapytać o krowioka typu Sprinter to spir.. z tamtąd i od tamtej pory przez Sosnowiec mknę z zawrotną prędkością jak na krowioka oczywiście. Więc masz od wyboru albo do Szpary do Kobióra albo do Bobica na BP w Raszynie Legenda: Alpen Strase - droga do Warszawy w kierunku Cieszyna niegdyś Gierkówką nazywana Gnojówak - chodzi o paliwo ON czyli olej napędowy albo jak kto woli disel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ty, to co to za krowiok, który tyle żre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 zrobie Ci szybki desant na dach na gierkowie:D tylko podaj kolor wozidła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 zrobie Ci szybki desant na dach na gierkowie:D tylko podaj kolor wozidła:D Bioły all bioły, ale musisz potrenować,bo po desancie musisz pozostać w pozycji czołganie bo w pozycji stojącej na najbliższym wiadukcie Twoje gogle odcisną się w betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 a tak na marginesie nie myślałem,że Świeradów będzie się ciszył takim zainteresowaniem mas narciarstwa polskiego:D :eek: Figo jakich mas?!!!.Toż to my są ELITA.Kwitesencja esencji tudzież zawartośc cukru w cukrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ok SB wiadukty mam u siebie w rejonie wszystkie opanowane będzie pozycja na czołganie poźniej na spidermana i palcami u nóg otworze drzwi w szoferce:P od strony pasażera oczywiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 elity znikają a masy pozostają już tam wolę być w masie:cool: a w koło siebie mieć przyjaznych ludzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wero6 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 gondola swieradow kawal drogi ale miejsce jest przepiekne i fajnie ,ze nie wisza im na drzewach tzw.zieloni no chyba ,ze juz pospadali bo termin faktycznie cos szwankuje sa jednak szanse przeciwnie do budowy w Muszynie gdzie tryumf glosza obroncy przyrody pozbawiajac zludzen miejscowych na przelamanie marazmu tam panujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi