Mysiorek Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Mam pytanie czy ktoś z was był już tam a jeżeli tak to jakie wrażenia po pobycie, jaki stok, jak przygotowany.... Jak wczoraj wracałam z Zakopanego to wyglądało, że już chyba chodzi bo było widać światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Stacja narciarska Zarabie w Myślenicach Na stronce www.zarabiesport.pl piszą, że po otwarciu w niedzielę zamknęli żeby dośnieżyć i otworzą znowu w środę. Warto byłoby wiedzieć jak tam jest, bo dobre miejsce na krótki wypad! Może ktoś tam był i napisze? Pozdrowienia Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Zarabie w Myślenicach No i w końcu się tam wybrałam wczoraj wieczorem. Bardzo konkretny kawałek góry - jakieś 900m, nachylenie podane jako 32%. Ludzi prawie nie było, śnieg dobry, czyli wszystko co do szczęścia potrzebne. I to w dodatku 30km od Krakowa. Otwarte do 22, czyli jak się chce jechać, zawsze się zdąży. Lekki stresik - droga dojazdowa. Jadę sobie w kierunku góry, a tu nagle zakaz wjazdu. Za mną jedzie jeszcze jakiś gość, a tu nigdzie stanąć nawet, żeby się zastanowić, bo wąsko. No to jadę dalej, nic się nie dzieje. W końcu trafiam w jakąś czarną dziurę, gdzie jest coś w rodzaju parkingu. Potem jeszcze tylko trochę błota na butach, i jazda! Pozdrowienia Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Czy ktoś wie czy coś się tam zmieniło od poprzedniego sezonu. Wybieram się tam od kilku miesięcy ale zawsze brakuje mi czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Czy ktoś wie czy coś się tam zmieniło od poprzedniego sezonu. Wybieram się tam od kilku miesięcy ale zawsze brakuje mi czasu No i znowu... Dobry abo Witojcie jak kto woli. ;)Myślę,że tylko rdzy i błota przybyło. Te zmiany tam są pewne:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Śnieżenie stoku w Myślenicach Witojcie Zdjęcia ze stoku w Myślenicach śnieżenie jak widać idzie pełną parą Myślę że w najbliższych dniach otworzą stacje i pojeździmy sobie tam na nartach w końcu to zaledwie 30 km od Krakowa:D Może jutro dam drugą część fotorelacji bo wszystko nie chciało się zmieścić w jednym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Czy mi się wydaje, czy ta druga armata śnieży "pod wiatr" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Witojcie Jak obiecywałem druga część fotorelacji:D Edytowane 30 Grudzień 2008 przez wesoły gościec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Zdjęcia ze stoku w Myślenicach śnieżenie jak widać idzie pełną parą Myślę że w najbliższych dniach otworzą stacje i pojeździmy sobie tam na nartach w końcu to zaledwie 30 km od Krakowa Jeśli spadnie jakiś śnieg i mróz będzie trzymał to otworzą w najbliższy weekend. Jeśli póści mróz i dalej śniegu nie będzie to nie ma co liczyć na rychłe otwarcie. Do tej porz, tam było góra 10 cm naturalnego śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goya Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 czy ktoś może napisać jakie były warunki na Zarabiu w zeszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Goya jak rok temu tam jeździłem to warunki były dobre a nawet bardzo dore. Oczywiście późno wieczorem na górnej części stoku robiły się muldy ale były znośne z samego rana i popołudniu warunki były świetne. Kilka zdjęć z zeszłorocznych warunków śniegowych: Edytowane 30 Grudzień 2008 przez wesoły gościec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Jutra rusza stacja http://www.zima.zarabiesport.pl/ w Myślenicach jest tam ponad 40 cm śniegu i cały czas snieżą i cały czas sypie z nieba Więc warunki będą świetne. Jest to zaledwie 30 km od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megafon Napisano 12 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2009 Dziś zaliczony szybki wypad po pracy na wieczorną jazdę do Myślenic i wrażenia całkiem niezłe. Jazdę rozpoczeliśmy ok.18 i jak na tą godzinę stok wygladał jeszcze całkiem nieźle, znam kilka historii z tego stoku gdzie o tej porze cała jazda to walka z wszechobecnymi muldami. Dzisiaj naprawdę bardzo przyjemnie no może poza gęsto padającym śniegiem - warnuki śniegowe na stoku bardzo dobre! Jutro powtórka z rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 i w weekend tam beda narty k2 i blizzardy do testowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabla Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 co do muld na zarabiu to byłem tam ostatnio w środę po pracy... muldy były masakryczne.. szczególnie na samym dole stoku.. ale za to ludzi brak i można było pojeździć do woli...generalnie to świetna opcja by wyskoczyć z kraka po pracy na stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 i w weekend tam beda narty k2 i blizzardy do testowania:D Skąd masz takie informacje na stronce ośrodka nic o tym nie ma:confused: Jutro się tam wybieram może dam fotorelacje i zobaczę na warunki spróbuję sie wybrac na drugą trase pozjeżdżać sobie na dziko. Póki co jestem w Myślenicach i jest co najmniej 30cm śniegu i cały czas sypie.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Mała poprawka w Myślenicach w mieście jest 30-40cm a na stoku koło 100cm i sypie:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Obniżka cen w Myślenicach !!! http://www.zima.zarabiesport.pl/pl_,cennik.php SUPER PROMOCJA! W MARCU WSZYSTKIE KARNETY W DNI ROBOCZE 30% TANIEJ!!! SPRAWDź SZCZEGóŁY W CENNIKU! SERDECZNIE ZAPRASZAMY! Nie ma ludzi brak kolejek warunki dobre :D Dzisiaj w nocy śnieżyli a teraz wspomagaja ich naturalny opad śniegu :eek::eek: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ede0ef5c8f43d531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megafon Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Dziś zaliczone kolejne odwiedziny stoku w Myślenicach. Nie spodziewałem się że przy końcu marca stok może być dobrze przygotowany, ostatnich odwilży zupełnie nie widać, tam zima na maxa! Na stronie piszą, że warunki dobre i trochę się obawiałem jadąc - zaskoczenie totalne, było naprawdę super, spód dobrze wyratrakowany i zmrożony, przykryty kilkoma cm. świeżego puchu. Życzyłbym sobie przez cały sezon takich warunków. Na palcach dwóch rąk można było policzyć ludzi na stoku, ogólnie rewelacja za 24,5zł /5h.jazdy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 4 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2009 Aktywny wypoczynek Nie chciałem zasmiecac forum wię co tym napiszę tutaj: Wszystkich zapraszam do Myślenic w których bedzie Otwarcie Parku Linowego - Piątek 7 VIII g. 16.00 Jest to pierwszy taki obiekt w Małopolsce a piąty w Polsce !!! W najbliższy piątek zapraszamy na otwarcie parku linowego na Zarabiu koło hali sportowo widowiskowej. Poza spacerem wśród drzew na wysokości 4 metrów inne atrakcje to zjazdy 100m tyrolką po linie i ścianka wspinaczkowa oraz jazda quadami po torze i samochodami terenowymi 4x4 off road, rozgrywki paintball, strzelnica sportowa, gra w bule / petanque, siatkówkę i inne. * Pierwsze 55 osób wstęp wolny na park linowy * Dojazd Zarabie ul. Zdrojowa za halą sportową. http://www.park.myslenice.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 W Myślenicach zaczeli śniezyć widać że ostro ładują :D:D A podczas sezonu letniego powstało nowe ujęcie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 No to za jakieś dwa tygodnie będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły gościec Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 Nowy sezon No dzisiaj ruszył sezon w Myślenicach Trasa troche wąska śnieg twardy jak beton trzeba mieć ostre krawędzie !!! Śniegu tyle ile na stronie podają. Warunki na dobry - . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabla Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 był ktoś wczoraj lub dziś w myślenicach? jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMoth Napisano 9 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2010 masakra byłem na tym stoku w sobotę tydzień temu (akurat byłem w Krakowie i szukałem czegoś niedaleko) warunki pogodowe zarombiste od 13.00 do 18.00 karnet 50PLN, zero kolejek do wyciągu... zero przysięgam. pytanie: dlaczego? odpowiedź: mulda na muldzie, szachownica muld o wysokości do 0,5metra przy takich warunkach śnieżnych i temperaturowych zmarnowałem dzień na stoku, męczarnia, walka o życie, a szkoda, taki fajny stok, takie możliwości i oszczędzają na ratraku - żywe lenistwo, mogłem sobie spokojnie pojechać gdzie indziej. nie polecam, więcej tam nie pojadę, jeżeli nie potrafią zadbać o klienta w sobotę to nie mam pojęcia co tam się dzieje w tygodniu, naprawdę szkoda bo warunki geograficzne naprawdę świetne nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi