wojtus81 Napisano 21 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Witam chcialbym sie dowiedziec jakie buty beda dla mnie najlepsze jezdze przewaznie agresywnie waze 95 kg mam 190 wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2007 jakie buty Dla Ciebie beda najlepsze najwygodniejsze buty. Niestety z tym ustrojstwem jest tak, ze trzeba poprzymierzac i dopiero potem wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcj268 Napisano 23 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2007 jakie buty Witam! Zależy ile masz do wydania! Ja bym Ci proponował buty Tecnica Vento lub Diablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2007 jakie buty nie chcialbym wydac wiecej jak 1300 zl czy zmieszcze sie w tej cenie \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 1 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2007 Witam no pewnie że tak zresztą buty z poprzedniego sezonu są już dużo tańsze i tak samo dobre i wygodne a za 1300 zł to będziesz miał spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi