JC Napisano 11 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2003 Ciekawie zapowiada się koniec zawodów o Puchar Świata. Stefan Eberharter i Bode Miller mogą jeszcze wywalczyć dużą Kryształowa Kulę. Bode ma 93 pkt straty ale ma w zanadrzu slalom, w którym Stefan nie będzie startował. Dodatkowo będzie ciekawie, ponieważ w slalomie prowadzi Palander, który także jeździ w teamie Atomica i na pewno będzie sie starał o wygraną ponieważ prowadzi w klasyfikacji slalomu z niewielką przewagą nad Kostelicem. Z lewej strony ankieta. Można wyrazić swoje stanowisko. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 11 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2003 Bode kontra Stefan Jacku, Ja tam swoje stonowisko wyrazalem w zeszlym sezonie. W tym sezonie nie ma takiej potrzeby;) Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobasEB Napisano 11 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2003 Bode kontra Stefan Mam taka malutka nadzieje ze Bode wygra ,mam wiele sentymentu do niego .Czesto bywam w jego rodzinnym osrotku Cannon NH mala gorka a taki talent no i jeko sbosob bycia tryskajacy radoscia i zyciem a nie kamienna GEBA jak Ebe. :-) *)) ((* *)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano Napisano 13 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2003 Bode kontra Stefan STEFAN WYGRA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobasEB Napisano 14 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2003 Bode kontra Stefan No i wygral. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi