aklim Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 zna ktoś taki ??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej Możesz spróbować u Goja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej Oki dzięki za podpowiedź słyszałem o nich raczej dobre opinie więc pewnikiem tam zajrzę w najbliższym czasie ( ale na razie powrót zimy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej No servis Goj-ski u mnie ma bardzo dobrą renomę. Montowali mi wiązania do Racetigerów i wszystko jest ok. Poza tym serwisują narty Wojtkowi Zagórskiemu (to jakaś rodzina czy coś, nie pamiętam). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 20 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej tez polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 22 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej na zywieckiej obok BKS STAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke436 Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 goi ski , goi goi i jeszcze raz goi ski )) najlepsze z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2007 a mnie się zdarza korzystać z usług warsztatu w pewnej wąskiej uliczce B-B,pewnego starszego pana,który niestety umarł ale serwis prowadzi żona z synem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 hmmm u Płonki ?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 GOJ !!! Polecam!!! Serwis mieści się od strony Balickiego przy wejściu do przejścia podziemnego w kierunku Placu Chrobrego Możesz pozdrowić Pana Goja od Jacka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 No servis Goj-ski u mnie ma bardzo dobrą renomę. Montowali mi wiązania do Racetigerów i wszystko jest ok. Poza tym serwisują narty Wojtkowi Zagórskiemu (to jakaś rodzina czy coś, nie pamiętam). Pozdrawiam Alle do racetigerów tylko się nasuwa na szynę, więc trudno zrobić tak żeby nie było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2007 a we wrocławiu jakis fajny serwis znacie moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 GOJ !!! Polecam!!! Serwis mieści się od strony Balickiego przy wejściu do przejścia podziemnego w kierunku Placu Chrobrego Możesz pozdrowić Pana Goja od Jacka! A "zrobią" narty od ręki? Tzn, ostrzenie i smarowanie? Czy trzeba czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 A "zrobią" narty od ręki? Tzn, ostrzenie i smarowanie? Czy trzeba czekac? Ostatnio (przed świętami) trzeba było czekać ok 2 dni. Podobnie może być przed feriami. Serwis polecam pozdr MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Jedziesz Maciek w sobotę na kluszkowce?? Super są trasy przygotowane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 niestety nie będzie mnie a chcialem jechac. pozdr i powodzenia w kluszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2008 Ostatnio (przed świętami) trzeba było czekać ok 2 dni. Podobnie może być przed feriami. Serwis polecam pozdr MackoS Skoro tak się sprawy mają, zostawię je w serwisie po weekendzie. Dzieki za info Pozdrawiam. krzysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi