anba Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Mam 175 cm wzrostu, waga 69 kg; Mam 21 lat , jeżdżę na nartach od 8 roku życia. Myślę, że nieźle. Zastanawiam się na kupnem nowych nart z grupy race. Tu mam problem, jakie? Fischer RC4 Atomic sl 9/10 Volkl racetiger Pomóżcie wybrać, które najbardziej nadają się do jazdy szybkim skrętem. Jaka długość narty będzie dla mnie najlepsza - 156 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 1 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2007 Witam może to śmieszne ale jestem gabarytowo prawie taki sam, jeździłem na wszystkich tych nartach w 2006 roku i zdecydowałem się na Volkle tylko że WC są one bardziej wymagające i czuć ogromną różnice w porównaniu ze sklepowymi co tu dużo mówić są ostrzejsze i bardziej bezwzglęgdne zresztą wszystkie narty World Cup. Racetigery mają większy promień skrętu niż pozostałe ale i tak mi bardziej przypasowały pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 1 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2007 O zapomniałem długość moich nart 165 cm. World cup z tą długością ma taki promień jak zwykły sl racing tylke że długi na 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2007 Proszę pamiętaj jedno: To Ty będziesz jeździć na tych nartach! Proponuję więc wypożyczyć narty i pojeździć na nich a potem dokonać wyboru. Głowę dam, że możesz tu uzyskać dobre opinie o każdej z zaproponowanych nart, ale będą to opinie subiektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Dzięki za wiadomości. Kupiłem już Fischery - zobaczymy się na stokach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 dobry wybór:P to jest subiektywna wypowiedz bo też jeżdze w tej stajni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 a mogłbys sie podzielic tylko taka informacja jakie te fischery model i rok no ja podobnie jak bugajson jestem subiektywny ale powiem ze to bardzo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Elan SLX jest też ,dobry wybór należy do Ciebie ps.inne narty tez sa dobre i wiele innych firm pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Ojoj Fischery...to narty dla saperów od dawna krążą legendy, że wyrywają nogi z dupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Ojoj Fischery...to narty dla saperów od dawna krążą legendy, że wyrywają nogi z dupy.... dobrze szymon ze wiesz o co chodzi "legendy" własnie tak legendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Homar, mysle ze Szymonaki chciał napisać,że to ci z fischerami na nogach wyrywają dupy:D Chyba mu to tym razem wybaczymy. Cóż mieszka na wschodniej scianie,wczesnie sie ściemnia i popstrykał w klawiature nie tu gdzie zamierzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Jasna sprawa. Przepraszam. Przecież Fischerowcy są tacy modni elo foxy jazzy młodzieżowi i w ogóle nie pogada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 I jeszce wyrozumiali. Dlatego się nie obrażamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Przetestuj, potem sie decyduj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 A kto tu mówi o obrażaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi