pawelb91 Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 Pięknie, alpejska zima się rozkręca. Nowa gondola Weisseejochbahn dużo dodaje na plus dla całego ośrodka, ciekawe kiedy ją otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 Ale dużo śniegu! Byłem dokładnie rok temu, w porównaniu z 2022 teraz jest ekstra zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 8 godzin temu, Jeeb napisał: Do kiedy zostajesz ? Do soboty. Dziś będzie lampa,ani jednej chmurki. Fantastycznie 🥳 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 26 minut temu, Victor napisał: Do soboty. Dziś będzie lampa,ani jednej chmurki. Fantastycznie 🥳 a krzesła z dolnego parkingu i Weisssehbahn też już otwarli ? Ile czasu zajmuje Tobie dojazd z kwatery na parking ? Fajnego urlopu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Warun obłęd,jest bajkowo . Narciarzy zdecydowanie mniej jak wczoraj. @Jeeb baza w Kauns więc godzinka jazdy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 15 minut temu, Victor napisał: Warun obłęd,jest bajkowo . Narciarzy zdecydowanie mniej jak wczoraj. Masz jakąś apkę typu SkiTrack i napisałbyś ile tam wychodzi zjazdu na tych trasach 10 oraz 17/18 do parkingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 (edytowane) 3 godziny temu, ski89 napisał: Masz jakąś apkę typu SkiTrack i napisałbyś ile tam wychodzi zjazdu na tych trasach 10 oraz 17/18 do parkingu? Niestety ale nie używam nic z takich aplikacji,są mi zbędne . 10 to krótki odcinek ale 17/18 już ciekawsza trasa-dłuższa zdecydowanie ze stromymi odcinkami . Ogólnie to fajnie treningowy ośrodek na bank to nie miejsce na dlugie odcinki.Plus tego miejsca to ze nie ma tu dużo narciarzy więc jest miejsce do nauki jak i porządne narciarstwo. Po dniu nogi będą bolały. 😉 Tu masz fotę gdzie przygotowują kolejną trasę myślę na 11 listopada będzie gotowa . Edytowane 6 Listopad 2023 przez Victor 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 Dziś miało być słoneczko a jest zmiana pogody, sypie pięknie białym! Warunki dużo gorsze jak wczoraj. W połowie podjazdu kierowca zakładał łańcuchy-zajęło mu to całe 7 min na dwie strony. U góry tak A! Wyciąg od dolnego parkingu tylko patrzeć jak ruszy, kanapy na linach … Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 Trochę o cenach w barze, bo tego nie było ,więc kilka zdjęć ..a co do warunków są ciężkie lecz fantastyczne . Nauka na narcie SL w puchu tego u mnie jeszcze nie było . Ogólnie piękna zima ❄️ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 Godzinę temu, Victor napisał: Trochę o cenach w barze, bo tego nie było ,więc kilka zdjęć ..a co do warunków są ciężkie lecz fantastyczne . Nauka na narcie SL w puchu tego u mnie jeszcze nie było . Ogólnie piękna zima ❄️ Victor Są zajebiste warunki. Zazdraszczam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 On 11/6/2023 at 1:14 PM, Victor said: Warun obłęd,jest bajkowo . Narciarzy zdecydowanie mniej jak wczoraj. @Jeeb baza w Kauns więc godzinka jazdy. Pozazdrościć. Jak jeszcze chodzi dół, to super miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 @Victor W który dzień Pitztal? Mam nadzieję że wybierzesz się przy ładnej pogodzie, super tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 32 minuty temu, pawelb91 napisał: @Victor W który dzień Pitztal? Mam nadzieję że wybierzesz się przy ładnej pogodzie, super tam jest. Cześć Paweł Pitztal był dziś w planie ale warunki pogodowe się zmieniły więc postanowiliśmy zostać na Kaunertal ale jutro ma być okno pogodowe z lampą więc…. He he 😉 napiszę o warunkach pogodowych na Pitztal’u . Jutro bankowo tam się wybieramy . pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 3 godziny temu, marekbtl napisał: Są zajebiste warunki. Zazdraszczam Marku,szczerze to nie mogłem sobie lepszych zmiennych warunków na szkolenie wymarzyć ! Dziś dostałem lekko w kość ale to cenna nauka którą mam nadzieję zaprocentuje w przyszłość . Pozdrawiam ps. Nie ma co zazdrościć bo zima już za rogiem i pewnie za chwilę ja będę zazdrościł 😡 Waszych relacji . Choć z chęcią będę czytał i oglądał z niziny belgijskiej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 2 godziny temu, artie40 napisał: Jak jeszcze chodzi dół, to super miejsce. Dziś już testowali, więc tylko patrzeć jak wszytko będzie hulać … pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 18 minut temu, Victor napisał: Cześć Paweł Pitztal był dziś w planie ale warunki pogodowe się zmieniły więc postanowiliśmy zostać na Kaunertal ale jutro ma być okno pogodowe z lampą więc…. He he 😉 napiszę o warunkach pogodowych na Pitztal’u . Jutro bankowo tam się wybieramy . pozdrawiam Dobry plan 😃 Jeśli będziesz jechać skrótem na Wenns, to po drodze jest fajna platforma widokowa / molo (byłem tam w kwietniu) https://www.google.com/maps/place/Observation+deck+overlooking+Gacher/@47.1164498,10.6660201,718m/data=!3m1!1e3!4m15!1m8!3m7!1s0x479cd0e89f7463d9:0x8dfb21293a522cab!2s6526+Kauns,+Austria!3b1!8m2!3d47.0780058!4d10.6912437!16s%2Fm%2F02vx_y4!3m5!1s0x479cda9ae38f46bd:0xbe4c92a7d3bef111!8m2!3d47.115996!4d10.6676245!16s%2Fg%2F11fx7np6zc?entry=ttu Można zawsze zahaczyć w drodze powrotnej z lodowca, chyba że warunki średnie na drodze, ale ona (droga) chyba dochodzi do 1500/1600m więc może nie będzie tak źle aktualnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 (edytowane) Dziś do południa warun kapitalny !!!! …od południa niestety ale zmiana pagody,zaczyna padać biały widoczność również się pogarsza . IMG_9714.mov IMG_9714.mov Z tras, dziś otworzyli niebieską do stacji pośredniej na 2400m… pozdrawiam Edytowane 10 Listopad 2023 przez Victor Dodanie filmu 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro1771 Napisano 11 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2023 dobry warun to i jazda dobra 🙂 ktoś coś ? jakieś wskazówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi