Boogie Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Są przecież na forum miłośnicy jazdy typowo sportowej;) też prawda:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Ok. chłopcy ale kto? Ja tu widzę tylko kilku zawodników Jarka, Maćko, a dalej może Marcin1973 i Homek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 teraz jeszcze siebie dolicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Bugi kilka razy na trening i mamy kolejnego zawodnika amatora w Twojej osobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Tak Bugi ma rację!!Marcin Ty też masz smykałkę do takiej jazdy:)Wyniki mówią to za Ciebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Bugi kilka razy na trening i mamy kolejnego zawodnika amatora w Twojej osobie! to jak spadnie snieg to zostaniesz moim trenerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 to jak spadnie snieg to zostaniesz moim trenerem Jak na razie to oglądajcie te filmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Ok. chłopcy ale kto? Ja tu widzę tylko kilku zawodników Jarka, Maćko, a dalej może Marcin1973 i Homek ja nigdy nie jeździłem w żadnym klubie ani szkółce i chyba dobrze wyszło więc ja raczej do amatorów niż do zawodników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 Marcin mówimy o 100% amatorach , a że zaliczamy Cię do czołówki to już nie nasza wina ! A powiedz mi ilu tu jest takich co jeżdżą w klubach? Może się ukrywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 no, ja jeżdżę w klubie The Goodboys , a jak! Weźta se na wstrzymanie raczej! Radzę ze względów estetycznych i bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2009 Rafcio, o sio chosi? Jeszcze odrobina sportowej złości nie zaszkodziła nikomu. To takie maleńkie przedbiegi przed sezonem:D PS. wie ktoś co się dzieje z Naszym szanownym SB? SB hop hop gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2009 PS. wie ktoś co się dzieje z Naszym szanownym SB? SB hop hop gdzie jesteś? Jestem i żyje, praca mnie ostatnimi czasy pochłania bez liku, ale jak myślicie że nie trzymam ręki na pulsie i można po mnie z tego powodu jeździć jak po burej suce:D, to się błąd.... czuwam cały czas:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2009 (edytowane) i tu macie specjaliści od goleni klina!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co Wy na to? Tylko nie piszcie, że ona jeździć nie umie [YOUTUBE]94jE6Xtj_vo[/YOUTUBE] Edytowane 16 Czerwiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2009 (edytowane) i tu macie specjaliści od goleni klina!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co Wy na to? Tylko nie piszcie, że ona jeździć nie umie [YOUTUBE]94jE6Xtj_vo[/YOUTUBE] ... np. 40s filmu, widac ze glowny impet idzie na kijek, potem oczywiscie bierze golen ... jak sie nam tyczki lamia to zawsze na wysokosci ramienia, raczej nigdy goleni to by tez potwierdzalo ze glowne uderzenie jest reka (czyli kijkiem) Edytowane 16 Czerwiec 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Tak po za tym bardzo ale to bardzo ładna figórka Anji:D, oj Panowie nie chwalicie tego co trzeba chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Tak po za tym bardzo ale to bardzo ładna figórka Anji:D, oj Panowie nie chwalicie tego co trzeba chwalić! ... ja na nia mowie "Foczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 ... no bedziesz, bo kazde udezenie zabiera troche energii i spowalnia jazde, im nizej udezasz tym wiecej energii tracisz. Dla zawodnika o duzej masie to ma znikome znaczenie ale dla lekkiego juniora juz ma. a tu dowód na potwierdzenie słów Jarka w postaci analizy bilansu energii. http://www.sportowystyl.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 To ja mogę tyczki brać na czółko:D:D bo mojej tabelki z waga nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 To ja mogę tyczki brać na czółko:D:D bo mojej tabelki z waga nie było nie na czółko tylko palcami stóp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi