archi999 Napisano 20 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2007 Witam, może był ktoś z Was ostatnio na Stubai'u, proszę o świeże info, jadę za parę dni, będę mieszkał w Neustift. Dzięki Pozdrawiam Archi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2007 Stubai Co chcesz wiedzieć?.... w zeszłą sobotę tam byłem, pogoda super, trasy wszystkie czynne, śniegu pod dostatkiem w wyśmienitej jakości, ludzi raczej sporo i to wzasadzie jedyny mankamęt. Jeszcze jedno: dzieci do 10 roku gratis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek344 Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Stubai Jak było na stubaiu ja wybieram się tam w weekend majowy. Rok temu też byłem z rodziną ale w kwietniu było ekstra, mieszkaliśmy w Telfels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia_i_M&Ms'y Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Uwielbiam Stubai ale nie byłam już kilka lat (troche byłam zajęta dziećmi). Może polecicie jakiś fajny nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Uwielbiam Stubai ale nie byłam już kilka lat (troche byłam zajęta dziećmi). Może polecicie jakiś fajny nocleg? No to się miło zdziwisz na dole powstał supernowoczesny budynek dolnej stacji gondl(bo jest ich 2) z kasami, rampą prowadzącą do gondol wykluczającą dreptanie z nartami po schodach i depozytem sprzętu narciarskiego. Widziałem go jedynie w surowym stanie w marcu zeszłego roku ale od października jest już czynny:) W sumie to nie ma tu na forum galerii z Stubaia chyba zaraz ją stworzę jest jedynie 5 zdjęć od To ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Nie sa z z tej galerii ale dadza Ci poglad jak teraz tam jest: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,853,71561718,71561718,0,2.html?v=2 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,853,60828089,60828089,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Byłem 3 tyg. temu - dużo tras, szeroko, słonecznie. Faktem jest, że ludzi dużo.W porównaniu do mojego poprzedniego pobytu w tym miejscu ilość ludzkości się podwoiła . Ale i tak 50% jeździ tylko ( nie wiedzieć czemu )po głównej trasie wiadącej przez środek lodowca . Na innych trasach tłoku nie ma i trasy dobrze wytrzymywały do popołudnia. Budynek dolnej stacji rzeczywiście niezły- rampy bardzo fajne -ułatwiają zejście/podejście, zero schodów . Ski busy z Neustift rano chodzą co kilkanaście minut chociaż wielu z nich nie było w rozkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 No i już jest galeria można oglądać zapraszam: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=579&c= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Wróciłam 5 kwietnia ze Stubaiu, mam sentyment do tego miejsca. Faktycznie przebudowali dolna stację! Zrobili najnowocześniejsza w Austrii samoobsługową przechowywalnie nart i butów,wymienili skibusiki na nówki! bardzo lubie to miejsce, byłam kilka lat temu po sasiedzku na tuxie i nie przypadł mi on do gustu! Stubai jednak to Stubai! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2008 Byłem tam w listopadzie zaraz po otwarciu stacji dolnej,lodowiec piękny,trasy raczej słabo przygotowane,może oprócz górnej-czyli najwyżej położonej-wjeżdzając gondolką do końca.Tyle ludzi nie widziałem nigdy na lodowcu,a zjechałem wszystkie w Tyrolu,bliskość Insbruka robi swoje.Ale warto tam być -pewnie kiedyś znów tam zawitam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtc33 Napisano 18 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2008 a ja byłem w weekend majowy. i było uroczo. choć ja dla odmiany wolę tux. jakis taki ciekawszy mi sie wydaje, a może to kwestia sentymentu? pierwszy mój wypad na narty w alpy. to sie pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 a ja byłem w weekend majowy. i było uroczo. choć ja dla odmiany wolę tux. jakis taki ciekawszy mi sie wydaje, a może to kwestia sentymentu? pierwszy mój wypad na narty w alpy. to sie pamięta. mój też był Tux i teź mam do niego sentyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi