milem Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2007 witam, czy ktoś z Was ma może sprawdzone, niedrogie kwatery w Nassfeld (Karyntia) Potrzebuję kwaterę dla 6 osób jeśli ktoś tam był i może coś polecić będę wdzięczna P.S. nie musi być tuż przy wyciągach Pozdrawiam Milem bancol@wp.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Nassfeld Wejdz sobie na www.skiarena.at tam jest wyszukiwarka kwater. Wiem że nie o to Ci chodziło ale z tym polecaniem przez kogoś to różnie bywa; wiesz co dla jednych jest sufitem to dla innych jest podłogą. A tam masz kwatery do wyboru i koloru dość żetelnie opisane,ze zdjęciami, a znając skrupulatność Austryjaków to jest to zgodne z stanem faktycznym. W razie jakichkolwiek wątpliwości można jeszcze napisać meila z zapyaniem do właścicieli napewno odpiszą. A z tym przy wyciągach to fakt że albo 20 metrów albo bez znaczena, a najgorzj 800 metrów: na nogach daleko a autem za blisko: i co zrobić??: to niech już lepiej jest 3 km. pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Nassfeld Mała korekta: adres skiarena.at nie istnieje (na szczęście przekierowuje na nowy adres). Teraz Nassfeld funkcjonuje pod adresem www.nassfeld.at Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Nassfeld NO normalnie "permanentan inwigilacja" wszczyscy sobie na ręce patrzymy, ale w tym wypadku to dobrze. A kilka dni temu tam zaglądałem przez www.arena i nawet tego niezauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Nassfeld Zwróć uwagę na logo! Jóź nie promują się jako Ski Arena! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi