szparaa Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Witam,wybieram się 11.02 do Soelden tylko jeszcze nie mam nagranego zadnego noclegu... Beda jeszcze jakies wolne miejsca w apartamentach lub jakiś kwaterach? czy wyjazd "w ciemno" nie bedzie zbyt ryzykowny? a moze ma ktos namiary na jakas fajna kwaterke lub apartament? Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Soelden apartamenty Byłem w super apartamentach w Soelden, jutro postaram się odszukać adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Soelden apartamenty Super! Bede bardzo wdzięczny!!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 Soelden apartamenty Nikt nie ma zadnych namiarów? Albo gdzie szukać? zna któś jakąś fajną stronkę? 11.02 coraz bliżej a ja dalej nie mam gdzie spać) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morek Napisano 8 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2007 Soelden apartamenty Witaj. jeśli jeszcze nie znalazłeś noclegu, daj znać. Niedawno przerabiałem ten sam problem i kilka namiarów mam. Wyjeżdżam do Solden 24.2! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi