Mysiorek Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Mam pytanie czy ktoś z was był już tam a jeżeli tak to jakie wrażenia po pobycie, jaki stok, jak przygotowany.... Jak wczoraj wracałam z Zakopanego to wyglądało, że już chyba chodzi bo było widać światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Stacja narciarska Zarabie w Myślenicach Na stronce www.zarabiesport.pl piszą, że po otwarciu w niedzielę zamknęli żeby dośnieżyć i otworzą znowu w środę. Warto byłoby wiedzieć jak tam jest, bo dobre miejsce na krótki wypad! Może ktoś tam był i napisze? Pozdrowienia Maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Zarabie w Myślenicach No i w końcu się tam wybrałam wczoraj wieczorem. Bardzo konkretny kawałek góry - jakieś 900m, nachylenie podane jako 32%. Ludzi prawie nie było, śnieg dobry, czyli wszystko co do szczęścia potrzebne. I to w dodatku 30km od Krakowa. Otwarte do 22, czyli jak się chce jechać, zawsze się zdąży. Lekki stresik - droga dojazdowa. Jadę sobie w kierunku góry, a tu nagle zakaz wjazdu. Za mną jedzie jeszcze jakiś gość, a tu nigdzie stanąć nawet, żeby się zastanowić, bo wąsko. No to jadę dalej, nic się nie dzieje. W końcu trafiam w jakąś czarną dziurę, gdzie jest coś w rodzaju parkingu. Potem jeszcze tylko trochę błota na butach, i jazda! Pozdrowienia Maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi